Rüyada Yağmur Görmek

Rüyada yağmur görmek aslında hayırlara işaret eder. Yağmur bizler için bir nevi bir yaşam kaynağıdır. Bir yere ne kadar çok yağmur yağarsa o yerde o kadar yeşillik, o kadar ürün, o kadar hayat olur.

Rüyada Yağmur Görmek

Rüyada da yağmur çok farklı anlamlara gelmez. Rüyanın görüldüğü yere ve yağmurun birlikte görüldüğü objelere göre yorum değişse de genel olarak yağmur zenginliği ve güzelliği işaret eder. Fakat daha önce de belirttiğimiz gibi rüyada yağmurun bir arada görüldüğü objelere bağlı olarak yorum değişebilmektedir.

Rüyada yağmur çok şiddetli değilse, bir anda sokakları boşaltacak ve ortalığı bir felaket alanına çevirmeyecekse, yani keyiflendirecek şekilde yağıyorsa bu bol rızka, bol kazanca ve bol ürüne işaret eder. Yağmurun hane içine yağması pekiyi yorumlanmaz. Eğer yağmur hane içine yağıyorsa bu rüya sahibinin maddi bir kaybı olacağına ve onu sıkıntıya sokacağına işaret eder ve bazen de hane içine yağan yağmur, o ev ahalinin yaşayacağı sıkıntıyı işaret eder.

Bazen yağmur rüyada bir engel olarak da yorumlanabilir. Bir yolcunun yolundan geri kalmasına ve o yolu gidemeyişine işaret eder. Eğer yağmur bir felakete neden olacak şekilde yağıyor ve taş üstünde taş bırakmıyorsa bu yağmurun yerdiği o bölgede oluşacak kötülüğe işaret eder. Eğer yağmur rüya sahibinin evinin içine yağıyorsa bu rüya sahibinin iyi, güzel ve hayırlı şeyler yaşayacağına işaret eder. Ama yağmur tek bir yere değil de rüyada görülen yerin tamamına yağıyorsa bu hayır gelmeyeceği düşünülen bir işin bir anda olumlu yönde gelişme göstereceğine işaret eder.

Rüyada Sağanak Yağmur Görmek

Rüyada yağan sağanak yağmur eğer, her şeyi bertaraf etmiyor, insanların evlerine dolup zarara uğratmıyorsa o halde güzel ve hayırlı şeylere ifade eder. Bol kazanç ve işlerinde bereket gibi, yağmurun tek bir yere yağması hayırlara vesile olmaz fakat bir bölgenin tamamına yağıyorsa bu güzel ve iyi şeylere işaret eder.

Rüyada Yağmurda Yürümek

Rüyada yağmurda yürümek çok güzel ve hayırlı şeylere işaret eder. Yağmurun rüyada çevreye ve canlılara zarar verdiğini görmek dışında aslında hep güzel ve iyi anlamı vardır. Rüyasında yağmurda yürüdüğünü gören kişi kendine dert edindiği, kuruntu yaptığı ve boş yere kendini yıprattığı düşüncelerden kurtulur ve sağlık bulur. Eski sıhhatine ve mutlu günlerine geri döner.

Rüyada Yağmurda Islanmak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak çok güzeldir. Çiseleyen yağmurda ıslandığını gören kişi dinine bağlı, Allah yolunda işler yapan ve Allah’ın rızasını alan kişidir. Rüyada yağmurda ıslanan kişinin üzerine Allah’ın rahmeti ve bereketi yağıyor demektir. Bu rüya kişinin her zaman afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada Yağmurlu Havada Yürümek

Rüyada yağmurlu havada yürümek kişinin başına gelecek en güzel olaylara işaret eder yani rüyada yağmurlu havada yürümek çok hayırlıdır. Kişinin niyetlendiği tüm işlerin gerçekleşeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin kazancının artacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡