Rüyada Yengeçten Kaçmak

Bekar kişilerin karşılarına çıkan aşırı kıskanç ve her şeyi sorgulayan, kişiye baskı yapan, dominant karaktere sahip kısmetleri yüzünden bir müddet psikolojik olarak rahatsızlık yaşayacaklarını…

Rüyada Yengeçten Kaçmak

Bekar kişilerin karşılarına çıkan aşırı kıskanç ve her şeyi sorgulayan, kişiye baskı yapan, dominant karaktere sahip kısmetleri yüzünden bir müddet psikolojik olarak rahatsızlık yaşayacaklarını, bu kimseden uzaklaşmakta güçlük çekeceklerini ve ayrılsalar dahi bu kimsenin vereceği sıkıntıya uzun zaman katlanmak zorunda kalacaklarını bildirir. Aşırı inatçı, dediğim dedik, kimseyi dinlemeyen, egosu yüksek bir eşle hayat geçirmek ve yıpranmak anlamına geldiği gibi, bu tip bir ilişkiyi sonlandırmak için fırsat kollayacak olmanın da işaretini verir.

Rüyada Yengeç Yumurtası Görmek

Yalanın yalan doğurduğunu ve bu yüzden bir süre sonra kişinin gerçekleri göremeyecek hale geleceğini ifade eder. Rüya sahibini doğrudan uyaran bir rüyadır ve söylenen iyi niyetli yalanların dahi alışkanlık haline gelebileceğini, kişinin kendini zor durumlara sokacağı gibi, iş konusunda da güvenilmez, sözüne inanılmayan biri olarak tanınacağı için iş kaybı yaşayabileceğini de bildirir. Doğru yoldan ayrılmamak gerektiğini, girilen çevreyi doğru seçmenin yararını gözler önüne seren bir rüyadır.

Rüyada Yengeç Sevmek

Her ne kadar fikir ayrılığı yaşansa da, kişilik olarak uyumsuzluk içinde olunsa da beraberliğine sahip çıkacak olan rüya sahibinin, karşı tarafın tüm olumsuzluklarını sineye çekeceğini, yapacağı yanlışları alttan alacağını ve sevgisinde ısrar edeceğini ifade eder. Saldırgan tutumu olan birini ehlileştirmek, onu doğru yola getirmek için mücadele etmek ve inançlar uğruna savaşmak demek olduğu gibi, ilişkilerde yıpratıcı bir sürecin içinde olunacağını, psikolojik olarak kendini tükenmiş hissedecek olan rüya sahibinin zaman zaman açmazlar yaşayacağını da tabir eder.

Rüyada Yengeçten Korkup Bayılmak

Sindirilmek veya pasif hale gelmek demektir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu çetin koşullarda ayakta durmayı başaramayacağını, yenilgiyi kabulleneceğini ve kendisine savaş açan kimselere teslim olacağını ifade eder.

Rüyada Yengeç Kıskacı Bulmak

Birinin yanlışına ya da söylediği yalana şahit olmak, tanıdık birinin kişiye mahcup olacağı bir işe girişmesini görmek demektir. Sevilen kimseler hakkında yanılmak, inanılan, güvenilen bir kimse hakkında fikir değişikliği yaşamak veya hayal kırıklığı içinde kalmak şeklinde tabir edilir.

Rüyada Yengeç Görmenin Yorumu

Özel hayatta yaşanan karmaşalara, kıskançlıklara, gereksiz şüphelere işaret eden rüya, bu tip duyguların kişiyi ele geçirmesi yüzünden sorunlar yaşandığını, rüya sahibinin kendisini düzeltmek, olumsuz yanlarından kurtulmak istemesine rağmen başarısız olması yüzünden mutsuzluk yaşaması anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡