Rüyada yerden demir para toplamak tabiri

Rüyada yerden demir para toplamak, Rüyayı gören kişinin uzun zaman işsiz kalması nedeniyle diplomasının çok altında bir iş yapmak mecburiyetinde kalmasına işaret eder. İşte detaylar...

Rüyada yerden demir para toplamak tabiri

Rüyada yerden demir para toplamak tabiri, örneğin, rüya sahibi üniversiteyi birincilikle bitirmişken iş bulamayışı nedeniyle karnını doyurmak ve geçimini sağlamak için pazarda tezgahtarlık yapmak zorunda kalacak demektir. Rüyada yerden tarihi geçmiş demir para toplamak, zarar getirecek bir iş yapmaya ya da böyle bir düşünceyi benimsemeye veya böyle bir yolu tutmaya yorulur. Rüyada yerden küçük demir para toplamak, elde edilecek az bir rızka razı gelmeye ve buna boyun eğmeye delalet eder.

RÜYADA BAŞKASINA DEMİR PARA VERMEK

Birine bir konuda öneride bulunarak ona dolaylı da olsa yardım etmek anlamına gelir. Rüyada başkasına eğri demir para vermek, birini önemsiz nitelikte yanlış yönlendirmeye örneğin ona yanlış bir adres tarifi vermeye yorulur. Rüyada başkasına paslı demir para vermek, bir kimseye işine yaraması amacıyla verilecek bir fikrin işlememesi anlamına gelir.Rüyada başkasına çamurlu demir para vermek, ona kötülük yapmış gibi algılanacak fakat aslında tamamen onun iyiliği için yapılacak bir iş demektir. Kişi bunun kendisi için ne kadar büyük bir iyilik olduğunu sonradan anlayacak ve rüya sahibine bunun için minnettar kalacaktır.

Rüyada yerden demir para toplamak tabiri

RÜYADA BİR AVUÇ DEMİR PARA GÖRMEK

Bir derde ilaç olacak ama bununla sınırlı kalacak yani ardı gelmeyecek bir gelirdir. Kişinin sürekli olsa düzenli maaşı olacak bir işi sadece bir defa yapma şansı elde edeceğine yorulur. Yani tek seferlik yapılacak ve tekrarı olmayacak bir iştir. Rüyada bir avuç demir para almak ve vermek, gelen kazancın tamamının faturalara, kiraya ve mutfak masrafına harcanmasıdır. Yani alacağın borca eşit olması anlamına gelir. Rüyada bir avuç demir para biriktirdiğini ya da topladığını görmek, rüyayı gören kişinin tüm varı yoğu sayacağı birikimine işaret eder.

RÜYADA DİLENCİYE DEMİR PARA VERMEK

Rüyayı gören kişinin hayır yapmak ya da bir adağını gerçekleştirmek için feda edeceği ya da gözden çıkaracağı bir miktar paraya delalet eder. Rüyada dilenciye çok sayıda demir para vermek, büyük bir sevap ve iyilik anlamına gelir. Rüyada dilenciye birkaç demir para vermek, maddi gücün yettiği oranda ama çok büyük içtenlikle yapılacak bir hayır işi demektir. Rüyada dilenciye yarım demir para vermek, zoraki bir yardımda bulunmaya yorulur.

Rüyada yerden demir para toplamak tabiri

RÜYADA DEMİR PARA GÖRMENİN YORUMU

Demir para maddi anlamdan daha çok manevi anlamıyla değerlendirilir. Bireyin çocukluğuna dair anılarına ve yaşadığı güzel günlere yönelik bir rüyadır. Kumbrada biriktirilen bozuk paraları ifade eder ve o bozuk paraların bireyde nedenli önemli olduğunu ve nasıl büyük bir anlam taşıdığını yansıtır. Kumbarası olmamış bir çocuk yoktur. Toplumsal bir gelenek ve kültür sayılacak bu alışkanlık ve toplumsal davranış ebeveyinlerin çocuklarına tutumlu olma alışkanlığı edindirmek amacıyla nesillerden nesillere taşınmaya bugün bile devam etmektedir. Demir para ya da bozuk para birey için babayı, dedeyi, amcayı, dayıyı hatırlatır ya da bayramlarda komşu teyzeden ya da mahalle esnafından alınan harçlıkları ve o kimseleri ifade eder.

26
22
0
1
1
0
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡