Rüyada Yeşillikte Koşmak tabiri

Aile hayatı ve iş hayatı konusunda çok güzel bir rüyadır. Edilen dualar sayesinde zorlukların üstesinden kolayca gelineceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına…

Rüyada Yeşillikte Koşmak tabiri

Aile hayatı ve iş hayatı konusunda çok güzel bir rüyadır. Edilen dualar sayesinde zorlukların üstesinden kolayca gelineceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına ve büyük başarıla kazanılacağına alamettir.

Rüyada Ormanda Koşmak

Kişinin, hayal ettiği şeylere ulaşmak için biraz daha çaba sarfetmesi gerektiğine, bu çaba sayesinde rüyalarına giren ve kendisine büyük saygınlık ve zenginlik kazandıracak bir makama sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine ve rakiplerinin bir değil, birkaç adım önüne geçileceğine rivayet edilir.

Rüyada Karda Koşmak

Sorunlu bir durumun aile büyüklerinin araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada Denizin Üstünde Koşmak

Kişinin, başını yastığa koyduğu zaman rahat rahat uykuya daldığına, vicdanını rahatsız eden hiçbir şey yapmadığına, Allah’ın sevgili kullarından biri olduğuna, hayatı boyunca bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada Kâbe’ye Doğru Koşmak

İş hayatında ortaya konulacak olan bir proje ya da gerçekleştirilecek olan bir çalışma sayesinde büyük ses getirecek bir başarıya kavuşulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamettir.

Rüyada Kumsalda Koşmak

Aile ilişkilerinde hayır getirecek bir rüyadır. Gören kişinin, aile hayatında çok istediği bir şeye kısa süre içinde kavuşacağı, yeni bir işte kendisini göstereceği, sıkıntılarından kurtulacağı, sevdiği kişilerle arasında yaşanan tartışmaların sona ereceği ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağı anlamına gelir.

Rüyada Çamurda Koşmak

Çok büyük zorlukların yaşanacağına yorumlanır. Yapılan hatalardan ötürü büyük bir zarara uğranacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine ve rakiplerin başarılı olacaklarına işaret eder.

Rüyada Karanlıkta Koşmak

Sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişiye veda etmek zorunda kalınacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, işlerin sürekli aksayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayettir.

Rüyada Gelinlikle Koşmak

Kişinin, elindeki imkânlarla girdiği bir işte uzunca bir süre sıkıntı çekeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder. Aynı zamanda, hayır getirecek bir işin rakipler tarafından engellenmesi yüzünden maddi açıdan büyük kayıplara yol açacağına rivayet edilir.

Rüyada Hızlı Koşmak

Çalışma hayatında maddi açıdan iyi bir noktaya ulaşmak için çok büyük ve zor bir yoldan geçmek gerektiğine, sorunlara daha akılcı ve sabırlı bir şekilde hareket etmek gerektiğine aksi halde büyük maddi ve manevi zarara uğranacağına yorumlanır.

100
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡