Rüyada Zina Görmek Tabiri

Rüyada zina görmek, farklı şekillerde tabir edilir. Rüya tabirleri yapan kişiler bu konuda görüş ayrılığı yaşamaktadır. Kimi rüya tabirleri bu rüyayı hayırlara yorarken kimi de tam tersi şekilde yorumlarlar.

Rüyada Zina Görmek Tabiri

Bazısı rüyada zina yapmayı başarıya, koltuğunu sağlamlaştırmaya ve büyük kazanç elde etmeye yorumlarken bazısı da büyük musibetler yaşanacağına yorarlar. Bazen uğursuzluk bazen de şans olarak tabir edilen bu rüyayı en sağlıklı, rüyanın kendisine yani görülme şekline ve niteliğine göre yorumlayabiliriz.

Rüyada Zina Yaptığını Görmek Tabiri

Rüyada zina yaptığını görmek, rüya sahibinin ekmek kazandığı yollara tabir edilir. Hayırlı bir rüya olarak kabul edilir ve kişinin yeni kazanç yolları bulup, gelirini yükselteceğine ve dünya malına yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada Zina Yapanları Görmek Tabiri

Rüyada zina yapan kişileri görmek, rüya sahibi ile ileride eşi ya da sevgilisi olacak kişinin arasını yapacak bir çöp çatanın varlığına tabir edilir. Bu kişi, her iki tarafı da seven ve mutlu olmalarını isteyen kişidir diye yorumlanır.

Rüyada Cinsel İlişki Görmek Tabiri

Rüya sahibinin mevki sahibi olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına bu sayede zengin ve lüks bir hayata kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Cinsel İlişkiye Zorlanmak Tabiri

Rüya sahibinin içinde yaşadığı ve uzun zamandan beri kara sevda çektiği kişinin kendisine yakınlık göstermeye başlaması anlamına gelir. Rüyasında cinsel ilişkiye zorlandığını gören kişi, heyecan dolu günler yaşamaya başlayacaktır.

Rüyada Eş ile Cinsel İlişkiye Girmek Tabiri

Rüya sahibinin rüyasında kendi eşi ile ilişkiye girmesi, helal yollardan gelecek ve alın teri ile kazanılacak paraya işaret eder. Kişi bu sayede eşi ile hem huzurlu olacak hem de sıkıntı çekmeyeceği için büyük bir aşk ve saadet yaşayacak demektir.

Rüyada Zina Etmek Tabiri

Rüyada zina etmek, hayra yorulmadığı gibi, İslami açıdan da büyük sıkıntılara ve günahlara işarettir.

Bu rüyayı gören kimse aniden bir hastalığa yakalanır ve dermanı kesilir. Çok sinsi yaklaşan, kendisini belli etmeyeni dost görünen büyük bir düşman tarafından kötülüğe maruz kalınacağının da haberini verir. Tanımadığı biriyle zina ettiğini gören kişinin başına büyük bir uğursuzluk gelir. Kazaların, ölüm haberlerinin, tutuklanmanın veya mahkeme kapılarında olmanın da işaretidir. İslami açıdan kişinin günaha meyilli bir hayat yaşaması nedeni ile sürekli dinen uygun olmayan haller içinde bulunulduğuna ve dünya hayatını da ahiret hayatını da kötü etkileyecek şekilde hareket edildiğine de işarettir. Bu rüya aynı zamanda kişinin evine veya işine girecek bir hırsıza ve kaybolacak değerli eşyalara da yorumlanır.

ruyada-zina-gormek-tabiri-001.jpg

Rüyada Zina Edildiğini Görmek Tabiri

Bir başkasının yaptığı hatalar nedeni ile kişinin yaşayacağı sıkıntılara, dedikodular yüzünden aile içinde çıkacak tartışmalara ve boşanmalara, ticarette ortaklıkların bozulması veya istenilen anlaşmaların imzalanamamasına yorumlanır. Başkalarını zina ederken gören kimse hayat boyu saklamak zorunda kalacağı bir sırra vakıf olur. Bazı yorumcular vicdan azabı duyulacak bir meseleye karışılacağına da yorumlarlar.

Rüyada Bir Kadınla Zina Etmek Tabiri

Kendisini rüyasında bir kadınla zina ederken gören kimse hırsızlık yapar ya da başkalarının malına göz diker. Haksız kazanç olarak da yorumlanan rüya, elde edilen gelirin kişi için hayırlı olmayacağına ve her lokmasının haram olduğuna da tabir edilir. Hastalıklar ve kazalarla dolu bir ömre işaret eden rüya, kişiye davranışlarında çeki düzen vermesi konusunda da uyarı mahiyetindedir.

Rüyada Zina Etmenin Psikolojik Yorumu

Cinsel dürtüleri ile hareket eden kimseleri simgelediği gibi aynı zamanda bastırılmış arzu ve isteklerin kişiyi çıkmaza soktuğunun da sembolüdür. Zina etmek, gerçek yaşamında da cinsel ihtiyaçların yoğun olduğunu ifade ederken, özellikle buluğ çağına yeni girmiş delikanlılar için oldukça normal bir durumdur.

207
56
56
58
64
71
74
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡