Bavul taşıyıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bavul taşıyıcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bavul taşıyıcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Bavul taşıyıcısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bavul taşıyıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bavul taşıyıcısı görev tanımı nedir, Bavul taşıyıcısı ne iş yapar, Bavul taşıyıcısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Bavul taşıyıcısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Bavul taşıyıcısı Tanımı;

__

Bavul taşıyıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Bavul taşıyıcısı Maaşları

Bavul taşıyıcısı maaşı ortalama aylık 9428 _TL’dir. En düşük Bavul taşıyıcısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10350 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Bavul taşıyıcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Bavul taşıyıcısı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9621.14

Meslek Adı :

Bavul taşıyıcısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Cadde/sokak Ve İlgili Satış Ve Hizmet Çalışanları

Meslek Grubu :

Cadde/sokak Ve İlgili Hizmet Çalışanları

Meslek Birim Grubu :

Kuryeler, Paket Dağıtıcıları Ve Bavul Taşıyıcıları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Gelen misafirlerin karşılanması, bagajların taşınması, odalarına yerleştirilmesi, misafirlerin araçlarıyla ilgilenilmesi (otoparka bırakma, alma) çıkış işlemlerini yapanların bagajlarının araçlarına taşınması işlerini yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Bavul taşıyıcısı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Gelen misafirleri karşılamak,

b) Odalarına kadar eşlik edip bagajlarını odalara bırakmak,

c) Gelen müşterilere oda hakkında bilgi vermek (cihazların kullanımı vs.)

d) Otelden ayrılacak misafirlerin bagajlarını odalarından alıp araçlarına yerleştirmek. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Bavul taşıyıcısı maaşlarına ek olarak sizlerde Bavul taşıyıcısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN