Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) görev tanımı nedir, Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) ne iş yapar, Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Tanımı;

iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Maaşı Ne Kadar? 2023 Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Maaşları

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) maaşı ortalama aylık 9300,5 _TL’dir. En düşük Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10095 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Ne İş Yapar?

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal); işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

İnşaat Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar (Elektrikçiler Hariç)

Meslek Grubu :

Kaba İnşaat Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar

Meslek Birim Grubu :

Marangozlar Ve Doğramacılar

Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) mesleğinin meslek kodu 7115.21 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) maaşlarına ek sizlerde Çerçeve İmalatçısı(Plastik/Ahşap/Metal) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN