Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu görev tanımı nedir, Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu ne iş yapar, Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu Tanımı;

İSG, çevre koruma, kalite kural ve yöntemleri çerçevesinde; yapım, bakım ve onarımından sorumlu olduğu hat kesiminde her türlü teknik ölçüm ve analizleri yapan ve/veya yaptıran, ölçüm ve analiz sonuçlarını değerlendirerek bakım programını hazırlayan, bakım programının gerektirdiği kaynakları oluşturan, hazırlanmış olan iş programlarını yürüten, programda meydana gelecek sapma ve problemlere karşı uygulama sırasında ilave tedbirler alan, uygulama sonrası gerekli ölçüm ve analizleri yaparak raporlama yapan, İş süreçlerinde kendisine bağlı ekip veya astlarının iş emirlerini oluşturur, iş emirlerine göre personel planlanmasının yapılmasını sağlar, denetler ve gerektiğinde işlemleri bizzat yürüten kişidir

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu Maaşları

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3123.08

Meslek Adı :

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

İnşaat Süpervizörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu maaşlarına ek olarak sizlerde Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Sorumlusu mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN