Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) Maaşları

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) maaşı ortalama aylık 17306,25 _TL’dir. En düşük Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) maaşı 15112,5 _TL, En yüksek ise 19500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9311.08

Meslek Adı :

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Madencilik, İnşaat, İmalat Ve Ulaştırma Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Madencilik Ve İnşaat Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Madencilik Ve Taşocakçılığı Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

-Bu grup, ocaklardaki ara yolları, su kanallarını temizleyen, kömür ve madenleri nakledilmek üzere oluklar yada kürek vasıtasıyla vagonlara dolduran, bu vagonları taşıma hattı üzerinde iten ve boşaltan, kömür ve cevherler içindeki yabancı büyük parçaları kırarak ayıklayanlar gibi başka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen); işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Ocaklardaki ara yolları ve su kanallarını temizlemek,

b) Kömür ve madenleri nakledilmek üzere oluklar yada kürek vasıtasıyla vagonlara doldurmak,

c) Bu vagonları taşıma hattı üzerinde itmek ve boşaltmak,

d) Kömür ve cevherler içindeki yabancı büyük parçaları kırmak ve ayıklamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Madenciler ve Taş Ocakçılar (Nitelik Gerektirmeyen) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN