Düğün Düzenleyicisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Düğün Düzenleyicisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Düğün Düzenleyicisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Düğün Düzenleyicisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Düğün Düzenleyicisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Düğün Düzenleyicisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Düğün Düzenleyicisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Düğün Düzenleyicisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Düğün Düzenleyicisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Düğün Düzenleyicisi Maaşları

Düğün Düzenleyicisi maaşı ortalama aylık 12577,5 _TL’dir. En düşük Düğün Düzenleyicisi maaşı 10042,5 _TL, En yüksek ise 15112,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Düğün Düzenleyicisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Düğün Düzenleyicisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3332.01

Meslek Adı :

Düğün Düzenleyicisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Ve İdare İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

İş Hizmetleri Aracıları

Meslek Birim Grubu :

Konferans Ve Etkinlik Düzenleyiciler

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Belirli bir kaynak ve müşterinin stiline uygun olarak,müşterinin istekleri doğrultusunda, bir düğünü çekip çevirmekle ilgili sayısız detayı planlayıp, organize eden kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları

: Düğün Organizatörü; İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a Müşterinin isteklerini belirlemek.

b Bu doğrultuda;-düğün yeri seçimini yapmak.

c -davetli listesini ve masalara oturma planını hazırlamak.

d-düğün yemeği ve pasta seçimini yapmak.

e -düğün arabasını ayarlamak

f -çiçekçiyi ayarlamak

g -fotoğrafçıyı ayarlamak

h -müzik grubunu ayarlamak

ı-nikah şekeri ve davetiyeleri ayarlamak

i -gelinlik ve damatlık seçimine yardım etmek

j -kuaförü ayarlamak 

k-balayını ayarlamak

l -vb.gibi ayrıntıları organize ederek düğün gününde hepsinin eksiksiz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak. gibi görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Düğün Düzenleyicisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN