Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) görev tanımı nedir, Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) ne iş yapar, Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) Tanımı;

Elektrik santrallerinden çıkan elektrik cereyanı miktarını ve dağılışını kontrol ederek ihtiyacın karşılanmasını sağlayan kişidir.

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) Maaşı Ne Kadar? 2023 Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) Maaşları

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3113.04

Meslek Adı :

Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Elektrik Mühendisliği Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Elektrik Tevzi İşçisi (Enerji Merkezi) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Elektrik yükü için tahminler hazırlamak veya hazırlanan tahminleri almak,

b) Üretilen enerjinin, mevcut teçhizat ve diğer enerji sistemleri ile olan irtibat durumuna göre, hatlara dağıtılmasını telefonla talepte bulunmak,

c) Yük dağıtımını yeni baştan düzenlemek,

d) Hangi devrelere cereyan verileceğini bildirmek ve olağanüstü hallerde hizmetin idamesi için diğer hal çarelerini bulmak,

e) Dikkate ihtiyaç gösteren hususları ilgililere bildirmek,

f) Vardiya sırasında yapılan normal ve olağanüstü faaliyetlerin kayıtlarını tutmak. vb. görev ve işlemleri yerine getirir

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) maaşlarına ek olarak sizlerde Elektrik Tevzii İşçisi (Enerji Merkezi) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN