Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu Maaşı Ne Kadar? 2023 Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu Maaşları

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu maaşı ortalama aylık 14137,5 _TL’dir. En düşük Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu maaşı 11602,5 _TL, En yüksek ise 16672,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3117.33

Meslek Adı :

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Maden Ve Metalürji Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Gemi geri dönüşüm tesislerinde, hurda gemilerin geri dönüştürülmesi esnasında yapılan operasyonları, yasal mevzuata, kalite standartları ve tesis talimatlarına uygun olarak yürüten, hazırlanan gemi geri dönüşüm planını uygulayan ve operasyonları kontrol eden kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun çalışmak,

b) Çevre koruma mevzuatına uygun çalışmak,

c) Kalite yönetim sistemi dokümantasyonunda belirtilen şartlara uygun çalışmak,

d) İş emirleri ile belirlenmiş çalışma sahasını prosese uygun hale getirmek/ getirilmesini sağlamak,

e) İş emrinin gerçekleştirilmesinde kullanılacak KKD, makine ve donanımı hazırlamak,

f) Geminin tesise emniyetle alınması işlemlerini yürütmek

g) İş programını yapmak h) Geminin geri dönüşüme hazırlanmasını sağlamak

i) Geri dönüşüm planını emniyetle uygulamak

j) Hurda gemilerde personelin yalnız kalmamasını sağlar, dinlenme zamanı ve mesai bitimlerinde personelin sayımını yapmak,

k) Operasyondan kaynaklanan tehlikeli/tehlikesiz katı atıkların toplanması, bertarafa hazırlanması ve yüklenmesi İşlerini İSG uzmanı ve çevre görevlisi ile koordineli yürütmek,

l) Operasyonun sonuçlandığını amirine ve kalite temsilcisine bildirerek, proses ile ilgili tuttuğu/tutulan kayıtları ilgilisine teslim etmek,

m) Araç ve gereçlerin bakım ve ayarını yapmak,

n) Mesleki gelişim faaliyetlerine katılmak,

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Gemi Geri Dönüşüm Operasyon Sorumlusu maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN