İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı görev tanımı nedir, İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı ne iş yapar, İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Tanımı;

Otel, lokanta, yemek fabrikası, fast-food, pastane vb yerlerde yiyecek-içecek hazırlayan ve sunumunu sağlayan kişidir.

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Maaşları

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Ne İş Yapar?

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Müşterilerin isteklerini almak,
b)    İstekler doğrultusunda maliyeti hesaplamak ve müşteriye bildirmek,
c)    Alınan istekler doğrultusunda malzemeyi satın almak,
d)    Pişirme ve müşteriye iletme işlerinde görevli üniteleri görevleri doğrultusunda bilgilendirerek hizmetin zamanında ve kaliteli olarak yerine getirilmesini sağlamak,
e)    Hizmetin yerine getirilmesinde oluşabilecek aksaklıklara müdahale ederek düzeltilmesini sağlamak,
f)    Hizmet sonrası şikayet, dilek ve önerilerin alınmasını sağlamak,
g)    Gıda ile ilgili kanun, tüzük ve yönetmelikleri takip etmek ve gereğini yapmak,vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Aşçılar

Meslek Birim Grubu :

Aşçılar

İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı mesleğinin meslek kodu 5120.02 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı maaşlarına ek sizlerde İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN