Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) görev tanımı nedir, Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) ne iş yapar, Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) Tanımı;

Kalite kontrol sorumlusu; kontrol ve üretim doğrultusunda, firmanın hedeflerini belirleyen kişilere denir. Kalite kontrol sorumlusunun görev tanımı oldukça geniş bir alanı kapsar. Üretim kalitesini test ederken bir yandan da kalite düzeyine yönelik raporlar hazırlayan kalite kontrol sorumlusu, işlerin kalite planı doğrultusunda devam etmesini sağlar

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) Maaşı Ne Kadar? 2023 Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) Maaşları

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3123.04

Meslek Adı :

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Maden, İmalat Ve İnşaat Süpervizörleri

Meslek Birim Grubu :

İnşaat Süpervizörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton), İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) maaşlarına ek olarak sizlerde Kalite Kontrol Sorumlusu (Beton) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN