Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı görev tanımı nedir, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı ne iş yapar, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı Tanımı;

Kat hizmetleri elemanı için gerekli konaklama tesisleri, kat hizmetleri, konuk hizmetleri, depart- manın temizlik ve düzeni ile ilgili konularda mesleki yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğ- retim verilen daldır.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı Maaşları

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4221.10

Meslek Adı :

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Müşteri Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Grubu :

Müşteri Danışma Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Seyahat İle İlgili Danışmanlar Ve Seyahat Büro Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Görev ve İşlem Basamakları :

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) vb. görev ve işlemleri yerine getirir. .

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı maaşlarına ek olarak sizlerde Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

100
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN