Merkezi İzleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Merkezi İzleme Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Merkezi İzleme Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Merkezi İzleme Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Merkezi İzleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Merkezi İzleme Operatörü görev tanımı nedir, Merkezi İzleme Operatörü ne iş yapar, Merkezi İzleme Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Merkezi İzleme Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Merkezi İzleme Operatörü Tanımı;

İş sağlığı ve güvenliği ve çevre ile ilgili önlemleri uygulayarak, kalite gereklilikleri çerçevesinde; iş organizasyonu yapan, merkezi izleme sisteminde veri takip eden, merkezi izleme sisteminin tesisat kontrollerinin yapılmasına destek veren, tahliye gerektirmeyen alarm/uyarı seviyesi için koordinasyon yapan, tahliye gerektiren alarm veya uyarı seviyesi için koordinasyon yapan, yeni kurulan tesisat için ilgili birime destek olan, tesisatın toplanmasını koordine eden ve mesleki gelişimine ilişkin çalışmaları yürüten nitelikli kişidir

Merkezi İzleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Merkezi İzleme Operatörü Maaşları

Merkezi İzleme Operatörü maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Merkezi İzleme Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Merkezi İzleme Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Merkezi İzleme Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3121.04

Meslek Adı :

Merkezi İzleme Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Maden, İmalat Ve İnşaat Süpervizörleri

Meslek Birim Grubu :

Maden Süpervizörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

. Görev ve İşlem Basamakları :

Merkezi İzleme Operatörü; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş yeri kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarını uygulamak,

b) İş organizasyonu yapmak,

c) Maden sahasını ve tesisini sistem üzerinden takip etmek,

d) Merkezi izleme sisteminin tesisatına ilişkin faaliyetleri desteklemek,

e) Mesleki gelişim faaliyetlerine katılmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Merkezi İzleme Operatörü maaşlarına ek olarak sizlerde Merkezi İzleme Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN