Ölçü Tespit Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ölçü Tespit Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Ölçü Tespit Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Ölçü Tespit Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Ölçü Tespit Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ölçü Tespit Elemanı görev tanımı nedir, Ölçü Tespit Elemanı ne iş yapar, Ölçü Tespit Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Ölçü Tespit Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Ölçü Tespit Elemanı Tanımı;

uzunluk, alan, hacim, yoğunluk ölçerler (areometreler), hububat muayene aletleri, elektrik, su ve gaz sayaçları, naklimetreler ile kanun kapsamına alınacak ölçü ve ölçü aletlerinin ayarlanması, muayenesi ve damgalanmasıyla ilgili işlemleri kapsar.

Ölçü Tespit Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Ölçü Tespit Elemanı Maaşları

Ölçü Tespit Elemanı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Ölçü Tespit Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Ölçü Tespit Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Ölçü Tespit Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4321.30

Meslek Adı :

Ölçü Tespit Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sayısal İşlemler Yapan Ve Malzeme Kayıtları Tutan Büro Elemanları

Meslek Grubu :

Malzeme Kayıtları Ve Taşımacılık İle İlgili Büro Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Stok Büro Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim 

Görev ve İşlem Basamakları :

Ölçü Tespit Elemanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Ölçü Tespit Elemanı maaşlarına ek olarak sizlerde Ölçü Tespit Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN