Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü görev tanımı nedir, Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü ne iş yapar, Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü Tanımı;

Petrol rafinerilerinde bulunan depolama ve nakil hatlarında, iş sağlığı ve güvenliği ve çevre ile ilgili önlemleri uygulayarak, kalite gereklilikleri çerçevesinde; iş organizasyonu yapan, tesisinin sorumlu olduğu sahanın kontrolünü yapan, rutin elleçleme operasyonları kapsamında yedek ve acil durum ekipmanının çalışırlık kontrollerini yapan, vana operasyonu yapan, kimyasal yükleme/tahliye yapan, numune alan ve rutin dışı operasyonlar kapsamında kara ve deniz dolum operasyonlarını, petrol ve ürünleri dolum operasyonlarını, atık su arıtım operasyonlarını gerçekleştiren ve meslekî gelişimine ilişkin çalışmaları yürüten kişidir.

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü Maaşları

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3134.15

Meslek Adı :

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Kimyasal Ve Fotoğrafik Ürünler Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Petrol Ve Doğal Gaz Rafine Tesisi Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Görev ve İşlem Basamakları :

Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş sağlığı ve güvenliği (İSG) ile çevre koruma önlemlerini uygulamak,

b) Kalite gerekliliklerini uygulamak,

c) İş organizasyonu yapmak,

d) Tesiste sorumlu olduğu sahanın kontrolünü yapmak,

e) Rutin elleçleme operasyonları ile ilgili, yedek veya acil durum ekipmanının çalışırlık kontrolünü yapmak, elleçleme kapsamında vana operasyonu yapmak, elleçleme kapsamında kimyasal yükleme/tahliye yapmak, numune almak,

f) Rutin dışı elleçleme operasyonları ile ilgili, kara dolum, deniz dolum, petrol ve ürünleri operasyonlarını gerçekleştirmek, atık su arıtım operasyonlarını gerçekleştirmek,

g) Meslekî gelişim faaliyetlerini yürütmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir. Güncel

Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü maaşlarına ek olarak sizlerde Petrol ve Ürünleri Elleçleme Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN