Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) görev tanımı nedir, Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) ne iş yapar, Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) Tanımı;

Planlama elemanı, üretim ve satış gibi farklı alanlarda çalışıp belirlenen hedeflere ulaşılması için planlama yapan kişidir. Planlama elemanları; stok takibi, sipariş takibi, üretim raporlaması ve satış rakamları gibi farklı alanlarla ilgili inceleme yapar.

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) Maaşı Ne Kadar? 2023 Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) Maaşları

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4322.04

Meslek Adı :

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sayısal İşlemler Yapan Ve Malzeme Kayıtları Tutan Büro Elemanları

Meslek Grubu :

Malzeme Kayıtları Ve Taşımacılık İle İlgili Büro Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Üretim Büro Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

- Görev ve İşlem Basamakları :

Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları); işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Üretim planlarını yaparak amirinin onayına sunmak,

b) Yükleme programları hazırlamak, ilgili kartları düzenlemek,

c) Üretim safhalarında takip ve kontrol için gerekli belgeleri işlemek,

d) Gereken hammadde ve malzemelerin miktar, cins ve temin zamanlarının programlanması, satın alma kısmına iletilmesi, ambara gelenlerin kontrolü işlemlerini takip etmek,

e) Stok, sevk vb. kayıtları düzenlemek,

f) Gerekli kayıtların tutulması, raporların hazırlanması işlemlerini yapmak,

g) Makine zamanlarının belirlenmesi işlemlerini yapmak,

h) Zaman ve hareket etüdü çalışmalarına katılmak,

i) Malzeme veya yarı mamulü durumuna göre sayarak, tartarak, ölçerek vb. şekilde teslim almak, sevk veya teslim etmek, dağıtımını sağlamak,

j) Gerektiğinde ayırma, damgalama, etiketleme işlerini yapmak,

k) Meslek alanı ile ilgili gelişmeleri takip etmek, uygulamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) maaşlarına ek olarak sizlerde Planlama Ve Kontrol İşçisi (Kümes Hayvanları) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN