Post Germe İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Post Germe İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Post Germe İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Post Germe İşçisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Post Germe İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Post Germe İşçisi görev tanımı nedir, Post Germe İşçisi ne iş yapar, Post Germe İşçisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Post Germe İşçisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Post Germe İşçisi Tanımı;

__

Post Germe İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Post Germe İşçisi Maaşları

Post Germe İşçisi maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Post Germe İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Post Germe İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Post Germe İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7535.13

Meslek Adı :

Post Germe İşçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Tekstil Ve Giyim Eşyası İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Ham Deri İşleyiciler, Tabakçılar Ve Postçular

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Islah edilmiş kürklü postları düzelterek geren kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Post Germe İşçisi işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Yumuşatılmış ve yağlanmış kürklü postu genişletmek ve deri dokusuna düzgün bir şekil vermek üzere tespit edilmiş bir lama üzerinde elle çekmek,

b) Kürklü postu otomatik bir makineye vererek veya bir elle kürklü postu bir üzerinde serili vaziyette tutarken diğer elle çekerek germek, c) Kürklü postlara, kürklerini hallaçlamak, dövmek, fırçalamak, taramak suretiyle son şeklini vermek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Post Germe İşçisi maaşlarına ek olarak sizlerde Post Germe İşçisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN