Sözleşmeli Personel Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Sözleşmeli Personel maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Sözleşmeli Personel iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Sözleşmeli Personel iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Sözleşmeli Personel görev tanımı nedir, Sözleşmeli Personel ne iş yapar, Sözleşmeli Personel olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Sözleşmeli Personel mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Sözleşmeli Personel Tanımı;

Özel bir mesleki bilgiye ihtiyaç duyulduğu takdirde veya yıllık planlar içinde geçici olarak işlerde görevlendirilmek üzere ilgili kurumların teklifi ile Devlet Personel Başkanlığı'nın da görüşleri alınıp sözleşme yapılmak kaydıyla geçici olarak çalıştırılan kamu hizmetlisine sözleşmeli personel denmektedir.

Sözleşmeli Personel Maaşı Ne Kadar? 2023 Sözleşmeli Personel Maaşları

Sözleşmeli Personel maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Sözleşmeli Personel maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Sözleşmeli Personel iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Sözleşmeli Personel İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4419.10

Meslek Adı :

Sözleşmeli Personel

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Diğer Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Grubu :

Diğer Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Büro Destek Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Görev ve İşlem Basamakları :

Sözleşmeli Personel; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Sözleşmeli Personel maaşlarına ek olarak sizlerde Sözleşmeli Personel mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN