Tekstil Baskı Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Tekstil Baskı Teknikeri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Tekstil Baskı Teknikeri iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Tekstil Baskı Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Tekstil Baskı Teknikeri maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Tekstil Baskı Teknikeri pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Tekstil Baskı Teknikeri nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Tekstil Baskı Teknikeri olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Tekstil Baskı Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 Tekstil Baskı Teknikeri Maaşları

Tekstil Baskı Teknikeri maaşı ortalama aylık 10725 _TL’dir. En düşük Tekstil Baskı Teknikeri maaşı 8775 _TL, En yüksek ise 12675 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Tekstil Baskı Teknikeri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Tekstil Baskı Teknikeri İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3119.12

Meslek Adı :

Tekstil Baskı Teknikeri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu

: Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı : 

Tekstil (dokuma) ürünlerinin, boyanması, düzenlenmesi ve aprelenmesi (sertleştirilmesi) alanında tekstil mühendisine yardımcı eleman olarak çalışan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Tekstil Baskı Teknikeri; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Boyanacak kumaşın niteliklerine göre uygulanacak deseni ve renkleri saptamak,

b) Kumaşın cinsine uygun boya ve apre malzemesini hazırlamak,

c) Kumaşın boyanması, desenlenmesi ve aprelenmesi ile ilgili işlemi yürütmek,vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Tekstil Baskı Teknikeri maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN