Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı  Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı görev tanımı nedir, Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı ne iş yapar, Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı Tanımı;

İş sağlığı ve güvenliği ve çevre koruma önlemlerini uygulayarak kalite gereklilikleri çerçevesinde, çalışan, sinter üretimi için gerekli olan demir cevherlerinin harmanlama işlemlerinin yapılması, harmanlanmış cevherlerin sinter tesisine nakli ile üretim için gerekli olan kok tozu ve kireçtaşı gibi hammaddelerin hazırlanması işlemlerini takip eden; amirinden aldığı talimatlar çerçevesinde sinter tesisinin randımanlı bir şekilde çalışmasını kontrol ve kumanda eden nitelikli kişidir.

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı Maaşları

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3135.12

Meslek Adı :

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Metal İşleme Ve Perdahlama Tesisi Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Metal Üretim İşlem Kontrolörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Görev ve İşlem Basamakları :

Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı: işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı maaşlarına ek olarak sizlerde Yüksek Fırın Hammadde Hazırlamacısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN