3 bin 81 litre kaçak içki ele geçirildi: 3 kişi gözaltına alındı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yılbaşında piyasa sürülmek üzere hazırlandığı iddia edilen 3 bin 281 litre sahte içki ele geçildi. Operasyon kapsamında 3 kişi de gözaltına alındı.

3 bin 81 litre kaçak içki ele geçirildi: 3 kişi gözaltına alındı

Yılbaşına sayılı günler kala kolluk kuvvetleri vatandaş sağlığını tehdit eden sahte içki satıcılarına  operasyonlarını arttırdı. Bu doğrultuda Kırklareli'nin Vize ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yılbaşında piyasa sürülmek üzere hazırlandığı iddia edilen 3 bin 281 litre sahte içki ele geçildi. Operasyon kapsamında 3 kişi de gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Vize'de yaklaşan yılbaşı nedeniyle piyasa çok miktarda sahte içki sürüleceğini tespit etti. Jandarma, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini belirledi. Belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda, 3 bin 281 litre sahte içki, ruhsatsız tabanca, kuru sıkı tabanca ve çok sayıda sahte bandrollü kapüşon ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡