3 padişah ve 12 Cumhurbaşkanı gören nine yeni yaşını kutladı

Bursa’da Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan kadın yeni girdiği yaşıyla herkesi hayretler içerisinde bıraktı. 3 padişah ile 12 Cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 119 yaşındaki kadın, yeni yaşını belediye başkanının yaptığı sürpriz doğum günüyle kutladı.

3 padişah ve 12 Cumhurbaşkanı gören nine yeni yaşını kutladı

Bursa’da Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan 3 padişah ile 12 Cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 119 yaşındaki kadın, yeni yaşını belediye başkanının yaptığı sürpriz doğum günüyle kutladı.1900'de dünyaya gelen kadın yeni girdiği yaşıyla herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Mustafakemalpaşa ilçesinde oturan ve 3 padişah ile 12 Cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 119 yaşındaki Fatma Bingöl’ün doğum gününü Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, yaptığı sürpriz ziyaretle kutladı. 119 yaşındaki kadın belediye başkanının çiçeklerle doğum gününü kutladığını görünce duygu dolu anlar yaşadı. 

3 padişah ve 12 Cumhurbaşkanı gören nine yeni yaşını kutladı

1900’DE DÜNYAYA GELDİ

Selanik’te Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit döneminde 1900’de dünyaya gelen Bingöl, çocuk yaşlarda ailesiyle Karacabey ilçesine göç etti. Daha sonra Mustafakemalpaşa’ya bağlı kırsal Kumkadı Mahallesi’ne gelin olarak giden Bingöl, burada 6 çocuk ve 17 torun sahibi oldu. 

Çocuklarından dördünü kaybeden, eşi de 20 yıl önce vefat eden Bingöl, 80 yaşındaki kızıyla hayatını devam ettiriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡