4. sınıf beşinci ve altıncı üniteleri indir! 4.sınıf çalışma fasikülleri MEB nasıl indirilir?

"Salgın sürecinde her bir öğrencimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynak sunmaya devam ediyoruz" diyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 4. sınıf öğrencileri için yayınlanan çalışma fasiküllerinin 5. ve 6. ünitelerini de öğrencilerle paylaştıklarını duyurdu. Peki 4.sınıf çalışma fasikülleri MEB nasıl indirilir? İşte 4. sınıf beşinci ve altıncı üniteleri indirme linki...

4. sınıf beşinci ve altıncı üniteleri indir! 4.sınıf çalışma fasikülleri MEB nasıl indirilir?

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere her sınıf düzeyinde kaynak desteği sağlamaya devam eden Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni bir müjde verdi.  4. sınıf öğrencileri için çalışma fasiküllerinin beşinci ve altıncı üniteleri yayımlandı. Peki 4.sınıf çalışma fasikülleri MEB nasıl indirilir? 

4.SINIF ÇALIŞMA FASİKÜLLERİ MEB NASIL İNDİRİLİR?

Bakanlık tarafından hazırlanan 10 fasikülde 850 soru yer alıyor. Yayımlanan fasiküller 4. sınıflar için Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden çoktan seçmeli sorular ve etkinlikleri kapsıyor. 

4. sınıflar için beşinci ve altıncı ünitelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

4. SINIF DÜZEYİNDE 5 VE 6.TEMA /ÜNİTE ÇALIŞMA FASİKÜLLERİ İNDİR

Ziya Selçuk, “Salgın sürecinde her bir öğrencimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynak sunmaya devam ediyoruz. Uzaktan eğitimde alternatif sistemlerimiz ve kaynak desteklerimizle çocuklarımızın yanındayız.” ifadelerini kullandı. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡