7 Temmuz AÖO 3. Dönem Sınav Sonuçları açıklanma tarihi! AÖO İş takvimi

7 Temmuz 2018 cumartesi günü yapılan Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) 3. Dönem sınavında ter döken binlerce öğrenci, AÖO 3. Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanır? diye merak etmekte.

7 Temmuz AÖO 3. Dönem Sınav Sonuçları açıklanma tarihi! AÖO İş takvimi

7 Temmuz 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek 3. dönem Açık Öğretim Ortaokulu sınav sonuçları şimdiden beklenmeye başladı. Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) sınavının ardından sonuçların açıklanması adaylarca dört gözle beklenecek. Açık Öğretim Ortaokulu sınav sonuçları öğrenci giriş kısmından öğrenilebilecek. Sonuçlara dair resmi açıklama yapılacak.

Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) 3. Dönem Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2017-2018 açıköğretim ortaokulunun ikinci sınavının gerçekleştirilmesinin ardından 3. dönem sınavı da gerçekleştirildi. Binlerce açıköğretim ortakokulunda okuyan öğrenci yılın üçüncü sınavına girdi. AÖO sınavının sonuçlarının ise AÖO İş takvimine göre şu şekilde 31 Temmuz 2018 olarak belirlendi.

7 Temmuz AÖO 3. Dönem Sınav Sonuçları açıklanma tarihi! AÖO İş takvimi

Sınav sonucunu öğrenmek için tıklayınız.

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı ikinci dönem Açık Öğretim Ortaokulu sınavının ardından 3. dönem sınav sonuçları açıklanacak ve başarılı olan öğrencileri kayıt yenileme süreci başlayacak.

Örgün eğitim dışında kalan 18 yaşını doldurmuş vatandaşların eğitim - öğretime hayatına katıldıkları ve diploma almak için uğraştıkları temel eğitim alanı olan açık öğretim ortaokulu sınavları yıl içerisinde 3 dönem halinde gerçekleştirilmektedir. 8 yıllık örgün eğitim - öğretim hayatı sonunda hak kazanılan diplomanın dışarıdan elde edilebilmesi için adayların bu sınavlara girmesi ve başarılı olması gerekmektedir.

Açık öğretim ortaokulu sınavlarının 3. dönem sınavı 7 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 2018 AÖO 3. Dönem Sınavı'nda her dersten 20 soru sorulacak ve her bir sorunun değeri 5 puan olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡