Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Abdulkadir Aydın kimdir? Ankara’da 7 sene önce açılan bir dava sebebiyle aldığı 9 yıl cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası tutuklandığı açıklanan Abdulkadir Aydın merak ediliyor. Peki Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar.

Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Abdulkadir Aydın kimdir? Bundan 7 yıl önce Ankara'da açılan bir dava nedeniyle aldığı 9 yıl cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası tutuklandığı açıklanan Abdulkadir Aydın ile ilgili internette arama yapılıyor. Peki Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

ABDULKADİR AYDIN KİMDİR?

AbdUlkadir Aydın, 22 Temmuz 1961'de Erzurum İli Horasan İlçesi Aras nahiyesinde doğdu.

İlkokul tahsilini Horasan İnkılap İlkokulunda, ortaokul tahsilini Aras Ortaokulunda, lise tahsilini de Horasan Lisesinde tamamladı.1981 tarihinde vatani görevine başladı.

Abdulkadir Aydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

1983 yılında kendisine ait şirkette iş hayatına başlayan Aydın, 2014 yerel seçimlerde Horasan Belediye Başkan adayı oldu ve seçimi kazanarak yeni görevine başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

ABDULKADİR AYDIN TUTUKLANDI

Bugün sabah saatlerinde Ankara’da tutuklanan AK Partili Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, cezaevine kondu. Abdulkadir Aydın'ın seçim öncesi ticaret yaptığı Ankara’da 7 sene önce açılan bir dava sebebiyle aldığı 9 yıl cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası tutuklandığı belirtildi.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Ankara Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’na teslim edildiği açıklandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡