Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard'ı satın aldığını açıkladı!

Türk televizyonlarının en büyük isimlerinden Acun Ilıcalı'nın, Hollanda'da bir takım satın aldığı konuşuluyordu. Dün akşam Survivor'ın final gecesinde açıklayan Acun Ilıcalı, bu bilgiyi doğruladı. Hollanda birinci liginde oynayan Fortuna Sittard kulübünü satın aldı.

Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard'ı satın aldığını açıkladı!

Acun Ilıcalı, dün gece yayınlanan Survivor 2020'nin final bölümünde Hollanda'da bulunan futbol kulübü Fortuna Sittard'ı satın aldığını duyurdu. Uzun süredir söylenti olarak konuşulan bu bilgiyi Acun Ilıcalı resmi ağızdan doğruladı. Ilıcalı, canlı yayında "Hollanda’da Fortuna Sittard maceramız başladı, hayırlı olsun diyorum'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard'ı sosyal medyadan takip etme çağrısında bulundu .Fortuna Sittard'ın 21 bin takipçili olan Instagram hesabı çok kısa bir süre içinde 2 kat artarak 40 bine dayandı.

fortuna-sittard-stadion-grasmat.jpg

KULÜP BAŞKANI DA TÜRK

Hollanda'nın Sittard ilinde kurulan Fortuna Sittard, Hollanda Birinci Ligi olan Eredivisie'de mücadele ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle tamamlanamayan Hollanda Ligi'nde normal şartlarda küme düşmesi gereken ama sezon tamamlanamadığı için ligde kalan Fortuna Sittard'ın kulüp başkanı da bir Türk. Özgür Işıtan Gün'ün başkanlığını yaptığı takım, gelecek sezonda da Eredivisie'de mücadele edecek.

FORTUNA SİTTARD NEDİR?

Acun Ilıcalı, Fortuna Sittard kulübünü geçtiğimiz gece yayınlanan Survivor 2020 final bölümünde açıkladı. Acunun resmen açıklamasının ardından izleyicler internet Fortuna Sittard kulübünü araştırmaya başladı. Peki Fortuna Sittard nedir? Kulüp değeri ne kadardır? İşte detaylar...

Fortuna Sittard, Hollanda'da bulunan bir futbol takımı.

Kulüp Hollanda'nın Sittard şehrinde 1 Temmuz 1968 tarihinde kurulmuştur. Eredivisie'de oynamaktadır.

KULÜP DEĞERİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın satın aldığını açıkladığı Fortuna Sittard kulübünün değerinin kadar olduğu kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı. Kulüp değerine ilişkin bir açıklama bulunmazken, Fortuna Sittard kulübünün başkanının da bir Türk olduğu biliniyor. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡