Adana Demirspor Süper Lig'e kilitlendi!

Adana Demirspor Süper Lig hedefine kilitlendi. TFF 1. Lig ekibi süper lig yolunda önündeki kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor.

Adana Demirspor Süper Lig'e kilitlendi!

Akdeniz ekibi, Süper Lighasretine son vermek istiyor. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar Anadolu Ajansına yaptığı açıklamalarda, "Kalan maçları kazandığımız takdirde herkesin çok istediği çeyrek asırlık Süper Lighasretine son vermiş olacağız." dedi.

Adana Demirspor Süper Lig'e kilitlendi!TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirsporun teknik sorumlusu Cüneyt Dumlupınar, yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumsporile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek, "Erzurum'da kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Hedefimiz hiç değişmedi. Tek hedefimiz vardı, direkt Süper Lige çıkmak." dedi.

SÜPER LİG'DE SON SEZON 94-95

Adana Demirsporson olarak 1994-1995 sezonunda Süper Ligde mücadele edebilmişti. 1995'ten bu yana Süper Lighasreti çeken mavi-beyazlılar bu sezon kalan maçlarını kazanarak bu hasrete son vermeyi planlıyorlar. Bu hedefte en kritik maçlardan birine çıkacak olan Adana Demirspor Erzurumsporkarşısında galibiyet arayacak.

Adana Demirspor Süper Lig'e kilitlendi!

TFF 1. Lig'de ilk iki takımın doğrudan Süper Lige çıktığı sistemde Adana Demirspor51 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Kalan maçlarını kazanması halinde Adana DemirsporSüper Lig yolunda kritik virajı geçmiş olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡