Ağrı yarın okullar tatil mi? 4 Şubat Ağrı okullar tatil mi?

Ağrı yarın okullar tatil mi? Ağrı'da yaşayan birçok veli ve öğrenci 4 Şubat'ta okulların tatil olup olmadığını öğrenmek istiyor. Ağrılılar internette arama yapıyor. Peki Ağrı yarın okullar tatil mi? 4 Şubat Ağrı okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.

Ağrı yarın okullar tatil mi? 4 Şubat Ağrı okullar tatil mi?

Ağrı yarın okullar tatil mi? sorusu Ağrılılar tarafından internet üzerinde araştırılmaya başlandı. 4 Şubat'ta Ağrı'da okulların tatil edilip edilmediği veli ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Konu üzerine internette arama yapılıyor. Peki Ağrı yarın okullar tatil mi? 4 Şubat Ağrı okullar tatil mi? Ayrıntılar haberimizde...

Ağrı yarın okullar tatil mi? 4 Şubat Ağrı okullar tatil mi?

4 ŞUBAT AĞRI OKULLAR TATİL Mİ?

Ağrı’da yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle il merkezi ve ilçelerde eğitime bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartlarından dolayı Ağrı erkeze bağlı köy ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitim ve öğretime 5 Şubat 2020 Çarşamba günü 1 gün ara verilmesi uygun görülmüştür. İl Merkezindeki okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmemiştir” denildi. Öte yandan Eleşkirt ve Hamur ilçelerinde tüm okullar olmak üzere, Patnos, Tutak ilçelerinde de taşımalı eğitim yapan okullar ve bağlı köylerde eğitim öğretime bir gün süre ile okulların tatil edildiği belirtildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡