Ağrı'da kaybolan Leyla bulundu mu? Leyla kaçırıldı mı? Leyla'nın son görüntüleri

Ağrı'da bayramın ilk günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla için arama kurtarma ekipleri çalışmalara devam ediyor. Çocuğu için endişelenen aile yardım çağrısında bulundu. Peki Leyla bulundu mu? Ağrı'da kaybolan Leyla bulundu mu? Leyla kaçırıldı mı? Leyla öldü mü

4 gündür her yerde aranan Leyla Aydemir ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.  Amca Musa Aydemir, minik kızın kaybolmadan önceki son görüntülerini paylaştı. Leyla'nın üzerindeki yeşil kıyafetiyle kaybolduğunu aktardı.Leyla çok rahat konuşamıyor ve sadece " Anne süt" diyebiliyor.Dört gündür aranan  Leyla'nın amcasının çektiği son görüntüler ortaya çıktı. Peki Leyla'yı kim kaçırdı? Leyla kaçırıldı mı? Leyla nerede? İşte Leyla'nın son görüntüleri..

Ağrı'da kaybolan Leyla bulundu mu? Leyla kaçırıldı mı? Leyla'nın son görüntüleri

Amca Aydemir, "Ben videoyu çektim, sonra çocuğu eve teslim ettim. Bayramdı arkadaşlarımla çay içmeye devam ettim. Çocuk Ağrı'ya doğru yürüyordu.Çok çekingen kimsenin yanına gitmeyen bir çocuk. O yüzden öyle davranıyor. Çocuk köyün yabancısı, yerlisi değil" dedi.

BEYAZ ARAÇTA 3 ÇOCUK VARMIŞ"

Baba Nihat Aydemir yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Şüphelendiğimiz biri yok. İçinde bir kadın bir erkeğin olduğu beyaz bir araç varmış. O aracı görenler var. Köye gelip şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Erkek 40 yaşlarında, kirli sakallı. Arabanın arka camı da kırıkmış." dedi.

LEYLA ÇOK AZ KONUŞUYOR

Anne Şükran Aydemir ise kızının yemek yiyemediğini sadece 'anne süt' diyebildiğini söyledi. Anne Aydemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Görenler, duyanlar Allah rızası için söylesin. Kim götürdüyse hiçbir şekilde şikayetçi olmayacağım. Kim bana bunu yaptıysa Allah onu islah etsin.

Kızım yemek yemiyor, sadece biberonla besleniyor. Allah rızası için getirsinler. Ciğerim yanıyor. Yeter ki kızımı bana sağ sağlim getirsin. Kızım yabancıların yanına gitmez, doğru düzgün ailenin yanına gitmiyor. Utangaçtır. Kendini ifade edemez. Sadece 'anne süt' diyebiliyor. Küçük kardeşinin adı Ece, onu bile söyleyemiyor."

Ağrı'da yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çifti, iki gün önce sabah saatlerinde, bayram ziyareti için kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi.

Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile tüm çabalara karşın Leyla'ya ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

AĞRI'DA KAYBOLAN LEYLA BULUNDU MU?

Anne Şükran Aydemir sadece kızlarına kavuşmak istediklerini söyledi. Aydemir kimseden şikayetçi olmayacaklarını belirtti.

Güvenlik korucuları ve köylülerin de destek verdiği aramalarda, köy ve çevresi didik didik arandı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı çalışmalarda küçük kızın düşme ihtimali gözönünde bulundurularak derenin suyu kesildi. Ekipler, dere boyunca ellerinde küreklerle küçük kızdan bir iz aradı. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

LEYLA BULUNDU MU? KAÇIRILDI MI?

Kızının arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen anne Şükran Aydemir, "Bayrama kayınpederime gelmiştik. Çocuk amcasının yanında bir anda kayboldu. Kim götürdüyse getirsin, şikayetçi olmayacağız. Yeter ki kızımı sağ salim kucağıma alabileyim" dedi. Ancak Leyla2nın kaçırılıp kaçırılmadığına dair bir herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Küçük kızın köydeki sulak alana düşmüş olabileceği değerlendiriliyor. Kurtarma ekipleri köye yakın su kaynaklarını kurutmaya çalışıyor.

15 dakika içinde kızının ortadan kaybolduğunu belirten baba Nihat Aydemir ise, "Babamın evine gelişimizin ardından 15 dakika geçmedi, kızım kayboldu. Köylülerle aradık ama bulamadık. Jandarma ve AFAD burada kızımı arıyor. Kızımı gören, nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için bize bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Sosyal medyada Leyla Aydemir'in bulunması için destek kampanyası başlatılırken, arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡