Ahmet Ağaoğlu teklifini canlı yayında açıkladı

Trabzonspor kulübünün başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'a canlı yayında bağlandı. Ağaoğlu, gündemi ve transfer politikasına dair değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Ağaoğlu teklifini canlı yayında açıkladı

Trabzonsporbaşkanı Ahmet Ağaoğlu canlı yayında açıklamalarda bulundu. üstelik Ağaoğlu transferleri değerlendirdi ve gündemi ele aldı.

Yusuf Yazıcıve Abdülkadir Ömürü takımda tutmak istediklerini açıklayan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bizim yapacağımız transferler 3 milyon Euroile sınırlı"

Transfer yaptığınız an UEFA'dan gelen cezaları göze almak zorundasınız. TFF'nin lisans yönetmenliğini de karşısına alırsınız. Bizim yapacağımız transferler 3 milyon Euroile sınırlı kalacak. Çok harcama yaparak şampiyonluğa oynayacağımızın garantisi yok. Genç, verimli, bonservisi elinde olan ya da az bir bonservisi olan ve gelir gider dengesini bozmayacak transferler yapmak istiyoruz.

"Nwakaeme'ye 4 milyon Euroluk teklif geldi"

Para harcadığınız zaman takımın performansını artırmıyorsunuz, kulübün borç yükünü artırıyorsunuz. Altyapıya yatırım yapacaksın, gelir-gider dengesini sağlayacaksın. Biz keşfedelim, bizim keşfettiğimiz oyuncuyu transfer etmek istesinler. Nwakaeme'yi 1 milyon Euroya transfer ettik, 4 milyon Euroluk teklif geldi ama reddettik.

"17 milyon ile sınırlıyız"

Maaş bütçemiz finansal fair play gereği 17 milyon euroile sınırlı. Yusuf Yazıcıve Abdülkadir Ömürü önümüzdeki sezon kadromuzda tutacağız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡