Almanya'da çirkin olay! Müslüman aileye sözlü ve fiziki saldırı

Almanya'nın Halle şehri yakınında bulunan Merseburg'da Müslüman bir aile 7 kişilik grubun sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Almanya'da çirkin olay! Müslüman aileye sözlü ve fiziki saldırı

Avrupa ülkelerinde Müslümanlara yönelik ırkçı ve nefret dolu saldırıları bir tane daha eklendi. Saksonya-Anhalt eyaletindeki Halle şehri yakınlarındaki Merseburg'da 7 kişilik ırkçı bir grup, Müslüman bir aileye sözlü ve fiziki saldırı gerçekleştirdi.

DUYARLI VATANDAŞLAR MÜDAHELE ETTİ

Yaşanan saldırıya bazı Alman vatandaşları tarafından müdahale edildi. Aile saldırıyı yara almadan atlatırken ırkçı gruba biber saldırı kullanılarak karşılık verildiği öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından ırkçı gruba, biber gazı kullanarak müdahale eden kişilere ayrı bir soruşturma açılması tepki çekti.

SALDIRGANLARIN AKIBETİ BELLİ OLDU

Olaya ilişkin olarak Halle polisinden yapılan açıklamada yaşları 19 ile 33 arasında olan 4 saldırganın gözaltına alındığı ve Halle Futbol Kulübü taraftarları oldukları belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada saldırı sırasında ırkçı grubun 4 üyesine biber gazıyla karşılık verildiği, ırkçı grubun üyelerinin kimliklerinin polis tarafından bilindiği açıklandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN