Altına yatırım yapanlar dikkat! İslam Memiş, gram altındaki hedefi açıkladı!: "1300'lü, 1400'lü rakamları..."

Gram altın rekor kırarak yükselmeye devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son durumu değerlendirdi. Memiş, gram altının orta ve uzun vadede görebileceğe değere ilişkin tahminlerde bulunurken yatırımcılara tavsiyede bulundu.

Altına yatırım yapanlar dikkat!  İslam Memiş, gram altındaki hedefi açıkladı!: "1300'lü, 1400'lü rakamları..."

ONS altın ve döviz fiyatlarında yaşanan yükselişe paralel olarak altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın haftanın son gününde 1150 TL seviyelerinin üzerine çıkarak rekor kırarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki son durumu değerlendirerek öngörülerini paylaştı.

Altına yatırım yapanlar dikkat! İslam Memiş, gram altındaki hedefi açıkladı!: 1300'lü, 1400'lü rakamları...

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Altının iki haftalık süre zarfında yüzde 3,3,5 civarında değer kazandığını belirten Finans Analisti İslam Memiş, "Gram altın yükselişini sürdürecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Memiş, orta ve uzun vadede altının görebileceği değere ilişkin tahminlerini paylaşarak, "Özellikle hem resesyon, speakülasyon, jeopolitik dişler tarafından beklentimiz oldukça yüksek. Bu da ons altın yıl içerisinde iki bin dolar seviyesi üzerine ataklar gerçekleştirebilir. Gram tarafı pozitif yönde etkilenebilir ve gram altın TL fiyatında orta ve uzun vadede 1300'lü, 1400'lü rakamları konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Altına yatırım yapanlar dikkat! İslam Memiş, gram altındaki hedefi açıkladı!: 1300'lü, 1400'lü rakamları...

YATIRIMCILARA TAVSİYE

Memiş, altın fiyatlarında yaşanacak geri çekilmelerin fırsata çevrilebileceğini belirtti. Memiş şunları söyledi:

"Özellikle altın borcu olan vatandaşlarımız düğün yapacak olan vatandaşlarımızın da önümüzdeki haftalarda öngördüğüm bu geri çekilmeleri bir fırsata çevirebilir. Özellikle altın borçlanacak olan vatandaşlarımızın da yıl içerisinde altın fiyatlarını yine değer artışlarını göz önünde bulundurması gerektiğini düşünüyorum."

Altına yatırım yapanlar dikkat! İslam Memiş, gram altındaki hedefi açıkladı!: 1300'lü, 1400'lü rakamları...

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN