Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de heyecan 12. hafta karşılaşmaları ile sürecek. Bu kapsamda Ankara Keçiörengücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak. Peki Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorulara ilişkin cevaplara haberimizde yer verdik...

Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de milli aradan önceki son karşılaşmalar ile takımlar galibiyet arayacak. Bu kapsamda ligdeki 12. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücüile Gençlerbirliğinbsp;kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler ise internet arama motorlarında Ankara Keçiörengücü- Gençlerbirliğinbsp;maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. Cevapları sizler için haberimizde derledik...

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ankara Keçiörengücü- Gençlerbirliğimaçı 7 Kasım 2021 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele Ankara'da, Aktepe Stadyumu'nda oynanacak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Ankara Keçiörengücü- Gençlerbirliğimaçı TRT Spor ve Bein Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu müsabakayı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, TurkcellTV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAKEMİ KİM?

Ankara Keçiörengücü- Gençlerbirliğimaçının hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak. Taşkınsoy'un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Kapluhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Mehmet Türkmen görev alacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN