Antalya'da tek gol! Aytemiz Alanyaspor deplasmanda avantajı kaptı

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor ile Alanyaspor kozlarını paylaştı. Antalyaspor ile Alanyaspor Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı. 90+3'te Fernandes'in attığı gol ile Alanyaspor maçı 1-0 üstünlükle tamamladı.

Antalya'da tek gol! Aytemiz Alanyaspor deplasmanda avantajı kaptı

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından gözler bugün Antalya’ya çevrildi. Antalyaspor ile Alanyaspor yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. Tamer Tuna’yı takımın başına getirdikten sonra tam 6 maçtır rakiplerine boyun eğmeyen Antalyaspor’a karşı Erol Bulut’la sezonun flaş takımlarından biri haline gelen Alanya kozlarını paylaştı.

90+3'te Fernandes'in attığı gol ile Alanyaspor maçı 1-0 üstünlükle tamamladı. 

Alanyaspor, 10 kişiyle galibiyete 90+3. dakikada ulaştı ve finale yükselmek için avantajlı skoru aldı.

Zorlu karşılaşmanın rövanşı 22 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Antalyaspor Alanyaspor maç sonucu | Antalyaspor Alanyaspor maç özeti

ANTALYASPOR ALANYASPOR MAÇINDAN DAKİKALAR

3' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Fredy ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

4' Taç çizgisine yakın bir yerde Onur Bulut, Ersan Gülüm tarafından faule maruz kalıyor.

4' Aytemiz Alanyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Onur Bulut.

4' Aytemiz Alanyaspor takımından Fabrice N'Sakala sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

5' Fredy, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Salih Uçan tarafından faule maruz kalıyor.

5' Fraport TAV Antalyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Fraport TAV Antalyaspor adına Ondrej Celustka kullanacak.

6' Fredy, orta saha çizgisine yakın bir noktada Manolis Siopis tarafından faule maruz kalıyor.

6' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Fraport TAV Antalyaspor adına Fredy kullanacak.

9' Ceza sahası içinde topla buluşan Papiss Cisse, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ferhat Kaplan kurtarıyor.

10' Salih Uçan ile Aytemiz Alanyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

10' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Salih Uçan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

10' Penaltı!. Hakem, Efecan Karaca tarafından ceza sahası içinde sağ çaprazda topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

10' Fraport TAV Antalyaspor, Ferhat Kaplan ile serbest vuruş kullanacak.

11' Salih Uçan ile Ufuk Akyol arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Salih Uçan. Yarı alanın ortalarından Fraport TAV Antalyaspor takımı oyuna başlayacak.

11' Fraport TAV Antalyaspor, Ufuk Akyol ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

12' Fraport TAV Antalyaspor takımından Delvin Ndinga sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14' Hakem, ceza sahası sağ yan çizgisinde ofsayt durumunda olan Efecan Karaca için bayrağını kaldırıyor.

18' Fraport TAV Antalyaspor, Fredy ile köşe vuruşu kullanıyor.

18' Aytemiz Alanyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Manolis Siopis çıkıyor ve yerine Anastasios Bakasetas oyuna giriyor.

19' Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Paul Mukairu ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

19' Fraport TAV Antalyaspor takımında Eren Albayrak faul yapıyor. Ceza sahasının çaprazında faul yapılan oyuncu Efecan Karaca.

20' Aytemiz Alanyaspor, Steven Caulker ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

21' Fredy - Salih Uçan mücadelesinde hakem, Fraport TAV Antalyaspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Aytemiz Alanyaspor lehine faul kararı veriyor.

21' Aytemiz Alanyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Giorgos Tzavellas kullanacak.

23' Aytemiz Alanyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Salih Uçan tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

23' Adis Jahovic ceza sahası içinde altıpas üzerinde topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.

24' Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Fredy ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

24' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Papiss Cisse ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

25' Aytemiz Alanyaspor takımında Salih Uçan, sarı kart görüyor.

25' Salih Uçan – Sinan Gümüş mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Fraport TAV Antalyaspor lehine faul kararı veriyor.

26' Fraport TAV Antalyaspor, Fredy ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

26' Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Fredy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

26' Ufuk Akyol, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

29' Ceyhun Gülselam, Sinan Gümüş tarafından faulle durduruluyor. Aytemiz Alanyaspor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

29' Aytemiz Alanyaspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Steven Caulker.

30' Aytemiz Alanyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Junior Fernandes tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

30' Anastasios Bakasetas ile Aytemiz Alanyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

30' Aytemiz Alanyaspor takımından Anastasios Bakasetas sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

31' Aytemiz Alanyaspor, Anastasios Bakasetas ile köşe vuruşu kullanıyor.

31' Giorgos Tzavellas penaltı noktası çevresinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

32' Taç çizgisine yakın bir yerde Delvin Ndinga, Ceyhun Gülselam tarafından faule maruz kalıyor.

32' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Fraport TAV Antalyaspor adına Ersan Gülüm kullanacak.

32' Bu dakikada Fraport TAV Antalyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Fredy

35' Fredy ile Fraport TAV Antalyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

35' Fraport TAV Antalyaspor takımından Fredy sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

35' Ceza sahası içerisinde Fraport TAV Antalyaspor takımında Ersan Gülüm faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Fabrice N'Sakala. Aytemiz Alanyaspor oyuna serbest vuruşla başlayacak.

35' Aytemiz Alanyaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Marafona.

36' Anastasios Bakasetas, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Delvin Ndinga tarafından faulle durduruluyor.

36' Aytemiz Alanyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Anastasios Bakasetas kullanacak.

37' Orta saha çizgisine yakın bir noktada Efecan Karaca, Salih Dursun tarafından faule maruz kalıyor.

38' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Aytemiz Alanyaspor adına Giorgos Tzavellas kullanacak.

38' Fraport TAV Antalyaspor takımında Paul Mukairu faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Junior Fernandes.

39' Fraport TAV Antalyaspor takımında Paul Mukairu, sarı kart görüyor.

40' Aytemiz Alanyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Marafona.

40' Hakem, Papiss Cisse tarafından ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

40' Fraport TAV Antalyaspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ersan Gülüm geçiyor.

41' Fraport TAV Antalyaspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ersan Gülüm geçiyor.

41' Aytemiz Alanyaspor takımından Efecan Karaca ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

44' Papiss Cisse önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

45' Eren Albayrak, Junior Fernandes tarafından faulle durduruluyor. Fraport TAV Antalyaspor, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

45' Fraport TAV Antalyaspor, Ufuk Akyol ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

45' Ceza sahası içinde topla buluşan Anastasios Bakasetas, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

45' Ceza sahası içinde topla buluşan Anastasios Bakasetas, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

64. dakikada Aytemiz Alanyaspor, 10 kişi kaldı. Hakem Alper Ulusoy, VAR incelemesi sonucunda, Fraport TAV Antalyaspor'un tehlikeli atağında, Welinton'un ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle bu oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

75. dakikada ceza sahasında topla buluşan Ersan Gülüm'ün altıpas üzerinden şutunda top, üstten auta çıktı.

88. dakikada Efecan Karaca'nın ceza sahası sağ çaprazdan şutunda Fredy, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

90+3. dakikada Salih Uçan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruş sonrası ceza sahasında topla buluşan Junior Fernandes, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Karşılaşma, Aytemiz Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor Alanyaspor maç sonucu | Antalyaspor Alanyaspor maç özeti

ANTALYASPOR ALANYASPOR MAÇINDAN NOTLAR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Fraport TAV Antalyaspor'da, ligde son oynanan Fenerbahçe maçı ilk 11'ine göre 7 oyuncu değişikliğine gidildi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'de geçen hafta 2-2 sona eren Fenerbahçe karşılaşmasına göre, kalede Boffin'in yerine Ferhat Kaplan'a, savunmada Bünyamin Balcı, Veysel Sarı ve Kudriashov'un yerine Salih Dursun, Ersan Adem Gülüm, Eren Albayrak, orta sahada Podolski'nin yerine Ufuk Akyol'a, kart cezalısı Hakan Özmert ile Amilton'un yerine kart cezası biten Sinan Gümüş ile Mukairu'ya ilk 11'de görev verdi.

Kırmızı-beyazlılar karşılaşmaya, Ferhat Kaplan, Celustka, Salih Dursun, Ersan Adem Gülüm, Eren Albayrak, Ufuk Akyol, Ndinga, Mukairu, Fredy, Sinan Gümüş ve Jahovic 11'i ile başladı.

AYTEMİZ ALANYASPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, ligde son oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının 11'ine göre 2 oyuncu değişikliği yaptı.

Bulut, savunmada Welinton'un yerine Tzavellas, orta sahada Bakasetas'ın yerine Salih Uçan'a ilk 11'de forma şansı tanıdı.

Turuncu-yeşilli takım sahaya, Marafona, Onur Bulut, Caulker, Tzavellas, N'sakala, Ceyhun Gülselam, Siopis, Efecan Karaca, Salih Uçan, Junior Fernandes ve Cisse 11'iyle çıktı.

Her iki takımın az sayıda taraftarı tribünlerdeki yerlerini aldı.

Takımlarını tezahüratlarıyla destekleyen taraftarlar, sık sık "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan da attı.

Öte yandan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, karşılaşma öncesi bir restoranda Antalya'nın Süper Lig'deki her iki kulübünün yöneticileriyle dostluk yemeğinde bir araya geldi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
Ne oldum değil, ne olacağım denmeli! Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'dan iç burkan itiraflar! ''Param biteceğine inanmazdım''
Ne oldum değil, ne olacağım denmeli! Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'dan iç burkan itiraflar! ''Param biteceğine inanmazdım''
TÜİK paylaştı: Trafiğe kaydedilen taşıt sayısında artış var…
TÜİK paylaştı: Trafiğe kaydedilen taşıt sayısında artış var…
FBI, vatandaşlarını lisans olamayan finansal sistemler konusunda uyardı…
FBI, vatandaşlarını lisans olamayan finansal sistemler konusunda uyardı…
Çok Okunanlar
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
27 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları | Sosyalleşmek size iyi gelecektir
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
Arda Güler, Real Madrid'de ilk kez ilk 11'de oynadığı Real Sociedad maçında gol attı
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
26 Nisan 2024 Cuma günlük burç yorumları! Bugün sizi neler bekliyor? O burç sahipleri aşk hayatınıza dikkat!
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Meteorolojiden toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 26 Nisan Cuma günü tüm ülke geneli hava durumu ve sıcaklıkları
Yorumlananlar