Aşkım Kapışmak'tan 80 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

Aşkım Kapışmak lüks bir firmanın davetlisi olarak Kuveyt'te 80 kadınla birlikte yemek yiyen Burak Özçivit'e açtı ağzını yumdu gözünü. Yakışıklı oyuncuyu sert sözlerle eleştiren Aşkım Kapışmak, "Bunu bir kadın yapsaydı, bel altı vurulurdu. Meryem Uzerli zamanında bir şeyhle yemek yemişti, söylenmeyen kalmamıştı" dedi.

Aşkım Kapışmak'tan 80 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

Aşkım Kapışmak, Kuveyt'te 'Royal Family' (Kraliyet ailesi) olarak lanse edilen zengin ailelerin kadınları ile birlikte akşam yemeği yiyen Burak Özçivit'i sert sözlerle eleştirdi. Aralarında şeyh eşlerinin de olduğu 80 kadınla yemek yiyen Bural Özçivit için Aşkım Kapışmak, " Bunu yapan arkadaşın paraya ihtiyacı mı var, ne sıfatla oraya gidiyor? Bunu bir kadın yapsaydı bel altı vurulurdu." dedi.

"BURAK ÖZÇİVİT'İ GÖRÜNCE HZ. YUSUF KISSASI GELDİ AKLIMA"

Müge ve Gülşen'le 2.sayfa programına telefonla bağlanan  Aşkım Kapışmak, Kuveytli 80 kadınla birlikte yemek yiyen Burak Özçivit hakkında zehir zemberek sözler söyledi. Kapışmak, "Masaya bakarsanız, kadınlar hep onu izliyor, yemek yiyemiyor. Bu görüntüyü izlerken Hz. Yusuf kıssası geldi aklıma." açıklamalarında bulundu.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

"MERYEM UZERLİ'YE ZAMANINDA NELER SÖYLENMİŞTİ"

Kapışmak, Meryem Uzerli zamanında bir şeyhle birlikte akşam yemeği yemiş, verilen parayı bir derneğe bağışlamıştı. Yemek yediği için Meryem Uzerli'ye denmeyen kalmamıştı. Hemen cinsel olarak bel altı vurulmuştu. Ki Meryem Uzerli'nin yanında Burak Özçivit'e göre 79 kişi eksikti. Bu ülkede kadınların hala memlekette hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum." dedi.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

AŞKIM KAPIŞMAK FAHRİYE EVCEN'İ DE ELEŞTİRDİ

Aşkım Kapışmak, Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'i de eleştirerek, "Karı koca kendi kararlarıdır ama ben uygun bulmuyorum böyle bir şeyi. O Arap şeyhlerinin eşlerinin de ne kadar hitiyacı varmış böyle şeylere anlamıyorum. Malzeme yapmak için sevmesinler Türk oyuncuları. Param var sahip olacağım düşüncesine girmesinler." açıklamasında bulundu.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

MERYEM UZERLİ DUBAİLİ ŞEYHLE YEMEK YEMİŞTİ

Dubai’de ticarete atılan 34 yaşındaki Meryem Uzerli, verdiği röportajda, "Bir şeyh, bir oyuncuyla yemek yemek istiyor. Ve bunun için çok para teklif ediyor" sözleri üzerine "Hiç öyle bir teklif geldi mi?" sorusuna "Geldi. Üstelik gittim de.." yanıtını vermişti.

Meryem Uzerli'nin otelde yakalandığı kişi...

Aşkım Kapışmak'tan 80 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler
 
Uzerli, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
 
Röportajın ardından kendisini çok sayıda kişinin aradığını ve mesaj attığını söyleyen Meryem Uzerli, Dubaili şeyhle akşam yemeğine çıktığına ilişkin sözlerinin yanlış 

BURAK ÖZÇİVİT - ARAP ŞEYHLERİ OLAYI NEDİR?

Burak Özçivit Kuveyt'te zengin kadınlarla birlikte akşam yemeği yedi. Özçelik lüks bir firmanın davetlisi olarak Kuveyt'e gitti. Özçelik yetkililerin tesis ettiği lüks bir araçla ülkeyi dolaştıktan sonra, kadınlarla birlikte özel yemeğe katıldı.

ŞEYH EŞLERİYLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Davette ünlü oyuncu Burak Özçivit, Kuveyt’te 'Royal Family' (Kraliyet Ailesi) diye lanse edilen zengin ailelerin kadınları ile bir araya geldi. Otelde düzenlenen yemeğe, şeyh eşlerinin de olduğu 80 kadın katıldı.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

FAHRİYE EVCEN SIK SIK GÖRÜNTÜLÜ ARADI

Hayranlarıyla tek tek ilgilenip sohbet eden Özçivit, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Saat 19.00’da başlayan davet gece 01.00’e kadar sürdü. Yemekte eşinin yanında olamayan Fahriye Evcen, Özçivit’i sık sık görüntülü aradı.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

BURAK ÖZÇİVİT KATAR'DA DA ZENGİN KADINLARLA YEMEK YİYECEK

Özçivit’in bir sonraki 80 kadınla özel yemeği ise 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Katar’da yapılacak. Oyuncunun bu yemeklere katılmak için aldığı ücret ise sır gibi saklanıyor.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi’nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır. 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır.

Burak Özçivit Kuveyt'te 80 zengin kadınla birlikte yemek yedi

Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl’den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin’i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır.

Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu’nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’le yeniden, bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü. 2015 yılında başlayan ve 2017’de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almaktaydı.

Burak Özçivit Kuveyt'te 80 zengin kadınla birlikte yemek yedi

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafında Kavala göçmenidir.Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. 

Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. 

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarih bölümünden mezun olmuştur.Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı.Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü. 

Özel hayatı 
29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi. 2017 yılında Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı "Dünyanın En Güzel 30 Kadını" oylamasında, aralarında Gigi Hadid, Emma Watson, Adriana Lima, Hillary Clinton ve Angelina Jolie'nin de yer aldığı listede dokuzuncu sırada yer aldı. 

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna girdi. Bölümünde mutlu olmadığını gören bir öğretmeni, onu profesyonel olarak insan ilişkileri ile ilgili çalışmalar yapmaya yönlendirdi. Marmara Üniversitesindeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenledi. Ayrıca İstanbulda birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Mezun olduğu Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenledi.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

Turkmax'ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 Yaz sezonunda Star TV'de AyşeileAlişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırladı. Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı. Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.

Aşkım Kapışmak'tan 70 kadınla yemek yiyen Burak Özçivit'e sert sözler

Kitapları

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Beni Benimle Aldatırmısın
Küçük Mutluluklar Kitabı
Hangi Anne Hangi Babasınız

AŞKIM KAPIŞMAK GERÇEK İSMİ NEDİR?

Aşkım Kapışmak gerçek isminiz nedir sorusuna bu şekilde cevap verdi:

6 senedir insanların bana bunu sorma nedenleri, inanmıyor oluşları sanırım. Gerçekten herkes bunu merak ediyor. Ama gerçekten adım Aşkım Kapışmak. Nüfus müdürünün soyadımdaki "z"yi "k" yapmasıyla ortaya böyle tuhaf bir şey çıkmış. Yoksa Aşkım adı zaten fazlaca insanda olan, normal bir isim. İsterseniz bütün diplomalarımı da gösterebilirim ☺

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Metroda ortalık karıştı! Kapıları tekmeleyip makinisti dövmeye kalktılar!
Metroda ortalık karıştı! Kapıları tekmeleyip makinisti dövmeye kalktılar!
Korkunç kaza kamerada! Üst geçidi kullanmayan genç bedelini ağır ödedi!
Korkunç kaza kamerada! Üst geçidi kullanmayan genç bedelini ağır ödedi!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek