Atom Karınca ne demek, TDK'ya göre Atom Karınca kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Atom Karınca karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Atom Karınca ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Atom Karınca kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Atom Karınca ne demek, TDK'ya göre Atom Karınca kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Atom Karınca ne demek? Atom Karınca TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi atom karınca kelimesi. Peki atom karınca ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre atom karınca nedir, atom karınca kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ATOM KARINCA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Atom karınca kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre atom karınca kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Hızlı ve çok çalışkan kimse

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡