Bakan Kurum'dan büyük müjde: Önümüzdeki ay...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Karadeniz bölgesiyle ilgili büyük eylem planının tamamlandığını ve önümüzdeki ayın ilk haftasında açıklayacaklarını duyurdu. Bakan Kurum eylem planıyla ilgili; " Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız."

Bakan Kurum'dan büyük müjde: Önümüzdeki ay...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Karadeniz bölgesiyle ilgili büyük eylem planının tamamlandığını ve önümüzdeki ayın ilk haftasında açıklayacaklarını duyurdu.  Bakan Kurum eylem planıyla ilgili; " Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız."

Bakan Kurum'dan büyük müjde: Önümüzdeki ay...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:" Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ilimizde dere güzergahı üzerindeki şu an iklim değişikliği sebebiyle olmaması gereken binaların tespitini de bir ay içinde tamamlayacağız. İnşallah bu 4 ilimizde bu tespitleri yapıp vatandaşlarımızı sağlam, güvenli konutlarına taşıma sürecine ve yeni inşaatların yapım sürecine bu yıl içinde başlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡