Başını vurup öldüğü sanılan kadın yasak aşk cinayetine kurban gitmiş

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programındaki Hatice Özkaçak cinayetinde şok eden bir gelişme yaşandı. Kars'ta tansiyonunun düşmesi sonucu başını vurarak öldüğü düşünülen Özkaçak'ın yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

Kars'ta yaşayan 61 yaşındaki Hatice Özkaçak, 11 yıl önce tansiyonun düşmesi sonucu yere düşerek başını vurup öldüğü düşünüldü ve ölümü kayıtlara doğal ölüm olarak geçti. Hatice Özkaçak'ın kızı Ayşegül Özkaçak ise Müge Anlı programına katılıp annesinin cinayete kurban gittiğini söyleyerek katillerinin bulunmasını istedi.

Cinayet olabileceği düşülen olayın ardından araştırmalar aileden iki kişi üzerinde yoğunlaştırıldı. Çabalar sonuç verdi ve 11 yıllık cinayette bir kişi gözaltına alınarak tutuklandı.

Ayşegül Özkaçak'ın hedefinde arazi anlaşmazlığı yaşadıkları amcasının oğlu Kenan Özkaçak vardı. Köyde yaşayan görgü tanıklarının anlattıkları Ayşegül Hanımın şüphelerini desteklerken yeniden başlatılan soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı.

Başını vurup öldüğü sanılan kadın yasak aşk cinayetine kurban gitmiş

''ANNEMDEN ÇOK SEVERİM''

Hakkında şüpheler sonrası Müge Anlı canlı yayınına katılan ve yengesi Hatice Özkaçak hakkında, "Annemden çok severim, o benim annem gibidir" diyen Kenan Özkaçak, dün yaşadığı evde gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Jandarma tarafından gözaltına alınan Kenan Özkaçak, sağlık kontrolünün ardından direk mahkemeye sevk edildi.

''RAHMETLİ BİR YASAK AŞKI ÖĞRENİYOR, BU YÜZDEN CİNAYETE KURBAN GİDİYOR''

Tüyler ürperten olayla ilgili son gelişmeleri aktaran Müge Anlı, "Son görgü şahidi ortaya çıktı biz bu görgü şahidi ile röportajımızı da yaptık ama ekranda yayınlayamadık. Çünkü o görgü tanığı, cinayeti işleyen kişinin Kenan Özkoçak olduğunu iddia ediyordu. Fakat gerekçesi şuydu bir yasak aşktan bahsetti. Cinayeti tetikleyen konunun bir yasak aşk olduğunu söyledi. Rahmetli bu yasak aşkı öğreniyor. Yasak aşkı öğrendikten sonra 'Siz bana bunu yaptınız bende size bunu yapacağım' diyor ve yasak aşkı çevreye anlatıyor. Hanımefendinin görmemesi gereken bir konuyu görüp karşı tarafı da tehdit etmesi cinayeti tetikliyor."

Başını vurup öldüğü sanılan kadın yasak aşk cinayetine kurban gitmiş

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡