Bayern Münih- Paris Saint Germain (PSG) maç özeti izle 3-2! Mbappe, Bayern Münih'i yıktı

UEFA Şampiyonlar Liginin finalinde geçtiğimiz yıl karşılaşan iki ekibi Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, bu kez çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Paris Saint Germain, Mbappe (2) ve Marquinhos'un attığı gollerle 3-2 yendi. Ev sahibi takımın gollerini ise Müller ve Chupo Moting kaydetti.

Koronavirüs salgının gölgesinde seyircisiz olarak ilk oynanan Şampiyonlar Ligi finali maçında karşı karşıya gelen Fransa'nın devi Paris Saint-Germain ve Almanya'nın devi Bayern Münih bu kez çeyrek finalde kozlarını paylaştı. 

Mücadeleye etkili başlayan Paris Saint Germain maçın 3.dakikasında Neymar'ın asistinde Mbappe'nin attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Golde kaleci Neuer'in üzerine gelen topu kurtaramaması ise dikkat çekti. Bu golden sonra Bayern Münih, PSG kalesine yüklenmeye başlasa da aradığı golü bulamadı. 

Dakikalar 28'i gösterdiğinde Neymar'ın savunma arkasına yolladığı uzun topta  kaleci Neur ile karşı karşıya kalan Marquinhos, topu kontrol etmesinin ardından yaptığı düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skor 2-0 oldu. 

Bayern Münih- Paris Saint Germain (PSG) maç özeti izle 3-2! Mbappe, Bayern Münih'i yıktı

Farkı indirmek için ataklarını sıklaştıran Bayern Münih, 36.dakikada Pavard'ın ortasında Eric Maxim Chupo Moting'in yaptığı kafa vuruşunun ağlarla buluşması sonucu maçta skor 2-1 oldu. 

Mücadelenin ikinci yarısında dakikalar 59'u gösterdiğinde Draxler'in müdahalesi sonucu Pavard faule maruz kaldı. Kimmich'in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Thomas Müller'in yaptığı kafa vuruşunda skor 2-2 oldu ve Bayern 2-0 geriden gelip maçta eşitliği yakaladı.

Bu golden 10 dakika sonra Paris Saint Germain'in hızlı gelişen kontra atağında Di Maria'nın pasında topla buluşan Mbappe ceza sahasına girdikten sonra yaptığı yerden vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skor 3-2 oldu. Mücadelede başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı.

Bayern Münih- Paris Saint Germain (PSG) maç özeti izle 3-2! Mbappe, Bayern Münih'i yıktı

BAYERN MÜNİH- PARİS SAİNT GERMAİN (PSG) MAÇ ÖZETİ İZLE

Bayern Münih ile Paris Saint Germain arasında oynanan maçın özetini Bein Sports'tan izleyebilirsiniz.

İşte maçın özeti:Bayern Münih- Paris Saint Germain maç özeti 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡