Bayram Şenocak AK Parti İstanbul İl Başkanı mı Oluyor

AK Parti istanbul il başkanı Selim Temurci'nin istifasının ardından yeni il başkanı bu gün belli olacağı belirtiliyor. Bu isminde Bayram Şenocak olacağı söyleniyor.

Bayram Şenocak  AK Parti İstanbul İl Başkanı mı Oluyor

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı için sürecin sonuna gelindi. Bugün yeni il başkanın açıklanması bekleniyor.

Partillerin merakla beklediği İstanbul İl Başkanı Selim Temurci kalır mı yoksa yerine başka bir adayla mı devam edilir bu aday kim olur bu soruların cevabı belli oldu. İşte detaylar..

Bugün İstanbul İl Başkanlığında yapılan toplantıda İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin istifa etmesi ve bu istifanın ardından Bayram Şenocak'ın AK Parti İstanbul İl Başkanı olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde kendileriyle görüşmek için Ahmet Cin ve Bayram Şenocak'ı Ankara'ya çağırmıştı. AK Parti Genel Merkezi'nde çok genişli çalışma yapılmış, İl Başkanlığı için birçok isim gündeme gelmişti. Ancak öne çıkan isimler; ahmet Cin ve Bayram Şenocak olarak gündeme gelmiş, bu iki isimden de Bayram Şenocak'ın Selim Temurci'nin yerine geleceği konuşuluyor.

Ayrıca edinilen bilgilere göre Recep Tayyip Erdoğan'ın sürpriz bir atak ile ismi daha evvel geçen Ali Haydar Yıldız'ı da İl Başkanı olarak atayabileceği konuşuluyor. Ali Haydar Yıldız AK Parti İstanbul milletvekili olarak görev yapıyor.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI İÇİN KONUŞULAN BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR ?

1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram ŞENOCAK, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Çalışma hayatına başladığı 1996 yılından 2010 yılına kadar bir çok şirkette üst düzey yönetici olarak hizmetlerde bulundu. 2010 yılından bu yana da çalışma hayatında edindiği tecrübeleri yönetim kurulu üyesi olduğu kendi şirketlerinde devam ettirmektedir. Ülkemizin güzide işadamı kuruluşlarından biri olan MÜSİAD'ın çeşitli birimlerinde çalışmalarda bulunan ve bir çok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan ŞENOCAK, halen MÜSİAD üyesi işadamları arasında olup sektörel projelerden yurtdışı fuar organizasyonlarına, katıldığı eğitimlerden yurtiçi ve yurtdışı gezilerine kadar geniş bir birikim ve tecrübeye sahiptir.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Kimdir

SİYASETE AK PARTİ GENÇLİİK KOLLARIYLA BAŞLADI

Genç yaşlardan itibaren aktif siyasetin içinde bulunan Bayram ŞENOCAK, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bir çok biriminde görev yaptı. Gençlik Kolları'ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Görevi devraldığı 2012 yılından bu yana 33.000 olan üye sayısını ilçe teşkilatıyla birlikte çeşitli çalışmalar yaparak 65.000'e çıkardı. Bu süreç içerisinde Avcılar teşkilatı olarak bir çok kez İstanbul ve Türkiye birinciliği elde edildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Kimdir

KARATE HOCALIĞI YAPTI

Orta derecede İngilizce bilen ŞENOCAK, yüzme ve futbol sporlarının yanı sıra DAN diplomasıyla karate hocalığı yapabilecek yetkinliktedir.


Bayram ŞENOCAK, genç yaşlarda edindiği birikim ve tecrübeyi şimdi de Avcılar halkıyla paylaşmak istemektedir. Avcılar ilçesinde ikamet eden Bayram ŞENOCAK, evli ve 2 çocuk babasıdır.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Kimdir

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡