BB Erzurumspor 1 - 4 Trabzonspor

Trabzonspor, 5-0’ın rövanşında Türkiye Kupası çeyrek finalinde B.B.Erzurumspor karşısına çıktı. Maç Trabzonspor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Erzurumspor deplasmanına ilk maçın avantajıyla rotasyonlu bir kadro ile gitmeye tercih eden Hüseyin Çimşir, daha çok ligde oynayacakları Sivasspor maçını düşünüyor. Erzurumsporlu oyuncular ise soğuk havaya rağmen kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına güzel bir futbol izletmek istiyor. İşte BB Erzurumspor - TS maçının özeti..

BB Erzurumspor - Trabzonspor maçı, Trabzonspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

DK 83 Trabzonspor, Safa Kınalı’nın attığı golle skoru 4-1’e getirdi.

DK:68 Trabzonspor, Abdülkadir Parmak’ın golüyle durumu 3-1 yaptı.

DK: 46 rabzonspor ikinci yarıya golle başladı! Guilherme’nin attığı golle Trabzonspor skoru 2-1’e getirdi.

DK: 45 Maçın son dakikalarında Trabzonspor ceza sahasına açılan ortalarda tehlike yaratacak bir pozisyon yaşanmadı. Trabzsonsporlu oyuncular kendilerini yormadan maçı bitirme düşüncesinde. Bordo mavili oyuncular daha çok savunma arkasına atılan toplarla tehlike yaratmak istedi. Oyunu Trabzonspor sahasına yıkan Erzurumspor ise daha çok sağ kanattan etkili olmak istedi fakat içeriye açılan ortalar Pote ile buluşmadı.

DK 43:  Erzurumsporlu oyuncular topla rakip alana rahat geçiyor fakat ileride basit top kayıpları yapıyor. Maçın başından beri etkili olarak kullandığı sağ kanattan iyi bir orta yapan Cenk Ahmet topu Malili Ba ile buluşturdu. Ba'nın düzgün vuruşunu kaleci Arda Akbulut topu kornere çeldi.

DK 36: Art arda gelen gollerin ardında daha dengeli bir oyun oynanmaya başlandı. Emrah'ın oyuna girmesi ile birlikte oyun biraz daha sol kanada kaydı. 

DK 31: Rashad Muhammed topla ilerlediği sırada topu kaptırdı. Daha sonra kasığında bir ağrı hisseden 26 yaşındaki oyuncu sahayı sekerek terk etti. Rashad Muhammed yerine oyuna Emrah Başsan dahil oldu.

DK 28:  Erzurumspor saha ve hava avantajını iyi kullanırken, Trabzonspor ilk maçın rahatlığı ile rahat bir futbol sergiliyor. Hasan'a yapılan hareket sonrası hakem düdüğünü çaldı ve Erzurumspor kaleye yakın bir mesafeden serbest atış kullandı. Barajın üzerinden topu geçirmeyi başaran Hasan, kaleyi bulamadı ve top auta gitti.

DK 24: Erzurumsporlu oyuncuların ceza sahası içine açtığı ortalarda Manuel Da Costa ve Hosseini şu ana kadar hata yapmadı ve topun Erzurumsporlu Pote'ye gelmesini engelledi. Sağ kanattan gelen ortada defans yine topa müdahale etti. Önüne düşen topa düzgün vuramayan Ba topu farklı şekilde auta attı.

DK 21: Golden sonra Erzurumspor, Trabzonspor kalesine yüklenmeye başladı. Merkezden ve sağ kanattan yüklenen Erzurumsporlu oyuncular henüz Pote'ye pozisyon yaratamadı.

ERZURUMSPOR BERABERLİĞİ YAKALADI

DK 17: Trabzonspor oyunu rölantide götürüyor ve Erzurumsporlu oyuncuların yaptığı hataları defans arkasına atılan toplarla değerlendirmek istiyor. Erzurumspor atak geliştirmek için sağ kanadı kullanmaya devam ediyor ve Cenk Ahmet ile etkili olmak istiyor. Cenk Ahmet'ten aldığı kısa pasta güzel bir vuruş yapan Hasan Ayaroğlu şık bir gol attı ve beraberliği sağladı. Golde Doğan Erdoğan'a çarpan top yükseldi ve biraz önde olan Arda Akbulut topa müdahale edemedi. 1-1

DK 13: Golden sonra topla daha çok oynamaya başlayan taraf Erzurumspor oldu. Maçın ilk anlarından beri sağ kanadı kullanan Erzurumsporlu oyuncuların yaptığı ortalar, Pote ile buluşmuyor. Pote şu ana kadar Trabzonsporlu defans oyuncularının arasında kayboldu. 

GUİLHERME'DEN İLK GOL

DK 10: İlk dakikalarda Erzurumspor'u karşılayan Trabzonspor, bu dakikalarda topla daha çok oynamaya başladı. Defans arkasına atılan toplarla tehlike yaratmak isteyen Trabzsonspor'da, yeni transfer Guilherme Erzurumsporlu Scuk'a baskı yaptı ve topu çaldı. Orta sahada topu çalan Guilherme önündeki boşluğu değerlendirdi ve güzel bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 0-1

DK 7: Oyunun kontrolünü eline almak isteyen Erzurumspor, daha çok sağ kanadı kullanıyor. Erzurumsporlu oyuncular içeriye doldurduğu toplar Trabzonspor defansı tarafından karşılanıyor. 

DK 5: Sağ kanattan gelişen atakta topu içeri Erzurumsporlu Cenk Ahmet topu içeriye çevirdi. Topun gittiği yerde hiçbir Erzurumsporlu oyuncu yoktu ve Trabzonspor defansı topu kornere yolladı.

DK 3: Erzurumlu taraftarlara getirdikleri fındıkları ikram eden Trabzonsporlu oyuncular maça centilmenlik ile başladı. Trabzonspor santra ile topun hakimiyetini eline almak istediğini hissettirdi. İlk dakikalardan sonra topun hakimiyetini almak isteyen Erzurumspor pas yaparak Trabzosnpor kalesine gitmek istiyor.  

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡