Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Edwin Gyasi bombası

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, CSKA Sofia'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ganalı kanat oyuncusu Edwin Gyasi'yi Perşembe günü İstanbul'a getirecek. Oyuncunun maliyetinin uygun olması ve transfer konusunda çok istekli olduğu bildirilirken futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Edwin Gyasi bombası

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş, maliyeti uygun ve bonservisi olmayan oyunculara yöneldi. Siyah Beyazlı ekibin, Bulgaristan Ligi temsilcisi CSKA Sofia'da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesini uzatmak istemeyen Edwin Gyasi ile görüşerek Perşembe günü İstanbul'a getireceği öğrenildi.CSKA Sofia'nın 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Edwin Gyasi ile sözleşme yenileyerek gelir elde etmek isteme düşüncesine rağmen Gyasi'nin olası teklifi reddederek Beşiktaş'a imza atacağı öğrenildi.

edwin gyasi

"İYİ OYUNCULARIN OLDUĞU BİR LİG"

Beşiktaş'ta forma giyme hayali olduğunu  ifade eden Gyasi, "Beşiktaş, büyük tarihi ve çok büyük taraftar kitlesi ile iyi bir kulüp. Her futbolcunun onlar için oynamak isteyeceğini düşünüyorum. Türk Ligi; rekabet etmemi sağlayacak iyi takımlar ve iyi oyuncuların olduğu güçlü bir lig"  diye belirtti.

Kulübü ile olan sözleşmesi bu yılın haziran ayında bitecek olan Ganalı oyuncu Gyasi'nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

Bu yılın başında kiralık olarak gittiği ABD'nin MLS ekibi FC Dallas'tan kiralık sözleşmesi bittiği için geri dönen Gyasi, CSKA ile 2 maça çıkarken gol atamadı. Edwin Gyasi, 5 kez Gana Milli Takımı formasını terletti.

Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Edwin Gyasi bombası

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡