Bifouma kimdir?

Bifouma Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Spor Toto Süper Lig’de çıkışını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü’nden ayrılan Thievy Bifouma ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Peki Bifouma kimdir, aslen nereli, hangi takımlarda oynadı? Haberimizde merak edilen bu soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Bifouma kimdir?

Bifouma Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Evkur Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü’nden ayrılan Thievy Bifouma ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.  Bu anlaşma sonrası vatandaşlar Bifouma kimdir, aslen nereli, hangi takımlarda oynadı? gibi soruların cevabını aradı. Haberimizin detayında bu bilgilere ulaşabileceksiniz...

Bifouma kimdir? Aslen Nereli?

Thievy Bifouma, Kongo Cumhuriyetli futbolcudur. 13 Mayıs 1992 doğumlu yıldız futbolcu Saint Denis'de gözlerini hayata açmıştır. 1.80 boyunda ve 26 yaşındadır.

Forvet sağ kanat oyuncusudur. Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü formasını giyen oyuncu, forvet bölgesinde görev yapmaktaydı.

 

Bifouma hangi takımlarda oynadı?

- Racing Strasbourg U19
- Espanyol Barcelona Juvenil A
- Espanyol
- Las Palmas
- West BRom
- Ud Almeria
- Granada
- Reims
- SC Bastia
- Osmalıspor
- Sivasspor
- Ankaragücü

Bifouma kimdir?

BİFOUMA, ARTIK YENİ MALATYASPOR'DA

Yeni Malatyaspor,  hücuma etkili oyuncular almak için yoğun bir mesai harcayor. MKE Ankaragücü’nden ayrılan Thievy Bifouma ile her konuda anlaşmaya vardı ve oyuncu ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı.

26 yaşındaki futbolcu 1,80 metre boyunda. sağ kanat, sol kanat ve santrfor mevkinde de forma giyebiliyor. Güncel piyasa değeri 1 milyon 250 bin Euro olan Thievy Guivane Bifouma Koulossa, Ankaragücü formasıyla bu sezon Süper Lig’de 13 karşılaşmada bin 108 dakika görev aldı ve 1 gol kaydedip, 3 de asist yaptı. Geçen sezon Demir Grup Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 28 karşılaşmada 2 bin 31 dakika sahada kalan Bifouma, 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡