Bilyeli Yatak ne demek, TDK'ya göre Bilyeli Yatak kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz kelimelerin manasını merak ederiz. Bilyeli Yatak duyduğumuz bu kelimelerdendir. Bilyeli Yatak ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Bilyeli Yatak kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi hazırladık.

Bilyeli Yatak ne demek, TDK'ya göre Bilyeli Yatak kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Bilyeli Yatak ne demek? Bilyeli Yatak TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi bilyeli yatak kelimesi. Peki bilyeli yatak ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre bilyeli yatak nedir, bilyeli yatak kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Bilyeli yatak kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Bilyeli yatak kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

BİLYELİ YATAK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Bilyeli yatak kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre bilyeli yatak kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Bisiklet, otomobil vb. taşıtların tekerleklerinde sürtünmeyi azaltmak amacıyla içine çelik bilye yerleştirilmiş bölüm

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡