Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Atv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde izleyicileri, büyük merak içinde bırakmıştı. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Peki Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman? ayrıntılar haberimizde..

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonda ekranlara ne zaman geleceği merak konusu oldu. İzleyiciler dizinin kaldığı yerden devam etmesi için gün saymaya başladı. Peki Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YENİ SEZON NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2. sezon hazırlıkları ağustos ayının sonunda başlayacak ve Bir Zamanlar Çukurova 36. bölüm eğer Atv’nin özel bir talebi olmazsa 20 eylül 2019 perşembe akşamı yayında olacak.

Hem böylece dizileri de yüksek reyting ile sezona başlıyordu. Eğer Atv yine böyle bir taktik izler ve Eşkıya, Hercai ve Bir Zamanlar Çukurova gibi 10 ve üzeri reyting alan dizilerini sezona geç başlatırsa 27 eylül 2019 perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova  dizisi yeni sezona başlayabilir.

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA EN SON NELER YAŞANDI? 

Nihayet düğün günü gelmiştir!  Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir’in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar’a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder!
Konak’ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha’nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha’yı iffetsizlikle suçlar!  

Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir. Saniye Gaffur’u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer.
Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir. Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul’dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır. 

Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha’yı tamamen çıkarmaya çalışır.

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI

Vahide Gördüm Perçin (Hünkar)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te  Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır.

Murat Ünalmış(Bir Zamanlar Çukurova Demir)

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır.  Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir.

Uğur Güneş(Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır.  Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir.

Hilal Altınbilek(Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Yaman)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Turgay Aydın(Bir Zamanlar Çukurova Sabahattin)

Son olarak Hatırla Sevgili, O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır.  Turgay Aydın yarı Alman’dır. Almanya doğumludur be 47 yaşındadır. Alman Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Umuda Kelepçe Vurulmazda Gardiyan Nizam ismli ile tanınmıştır. 

Bülent Polat (Bir Zamanlar Çukurova Gaffur)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

8 Mart 1979 da Tunceli’de doğan Bülent Polat 39 yaşındadır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Bülent Polat Zaza asıllıdır. Meslek hayatına tiyatro oyunarı ile başlayan Bülent Polat Avrupa Yakası’nda Şehsuvar (Şesu) karakteri ile ünlendi. Son olarak Kertenkele: Yeniden Doğuş (Yılmaz) rolü ile beğeni topladı. Karagül dizisimde hayat verdiği Sabri karakteri de unutulmazları arasına girdi. Amerika oyunculuk ve dil eğitimi aldı ve bulundu süre boyunca da bar işletmeciliği yaptı.  

Sibel Taşçıoğlu(Bir Zamanlar Çukurova Şermin)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

28 Temmuz 1976 da Bursa da dünyaya gelen Sibel Taşçıoğlu 42 yaşındadır. Oyunculuğun yanında seslendirme sanatçısı olarak da görev yapmaktadır. Bursa Devlet Tiyatrosunda meslek hayatına başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Medcezir dizisinde Nevin karakterine hayat verdi ve ünlendi. Daha sonra  Muhteşem Yüzyıl Kösem Gülbahar Sultan’ı ve Kehribar Sanem’i olarak izleyicisi karşısına çıktı. Özellikle Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Sevda karakteri ile yükseliş yaşamıştır. 

Selin Yeninci(Bir Zamanlar Çukurova Saniye)

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? Yeni sezon ne zaman?

Rengarenk Dizisinde Neşe olarak tanındı. 1988 İstanbul doğumlu olan Selin Yenici 30 yaşındadır ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Son olarak Star Tv de izlenme rekorları kıran Avlu dizisinde de Merve karakterine hayat vermiştir. İlk olarak 2014 yılında Olur Olur filmi ile kariyerine başlamıştır. 1,64 cm boyunda ve 54 kg’dır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡