Borçka Belediyesi hoparlöründen yapılan anonsu duyanlar kulaklarına inanamadı: İnsana ait ayak parçası bulundu!

Artvin Borçka'da bulunan bir derenin kenarında insana ait olduğu tespit edilen bir ayak parçası bulundu. Bunun üzerine belediye yetkilileri köylere anons yaparak, yakını kayboların Artvin Borçka İlçe Jandarma Komutanlığı’na müracaatta bulunmaları gerektiği belirtildi.

Belediye hoparlöründen yapılan anonsu duyanlar kulaklarına inanamadı! Yakını kaybolanlar DNA testi vermeye gelsin

Artvin, Borçka'da yer alan bir köyde insana ait olduğu belirlenen ayak parçası bulundu. Belediye yetkilileri kayıp başvurusu olanları konuyu duyurmak için ilginç bir yöntem tercih ederek, belediyeye ait hoparlörlerden insana ait ayak parçası bulunduğu anonsu yaptı. Anonsu duyan şaştı kaldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karşıköy köyü dere kenarında bugün köylüler tarafından bir insana ait ayak parçası bulundu. Jandarma ekipleri konuyla ilgili inceleme başlatırken, Borçka Belediyesi'ne anons yapılması için konuyla ilgili başvurulması üzerine belediye hoparlörlerinden duyuru yapıldı.

aw939473-02-pmq0.webp

Yakını kaybolanlar DNA testi vermeye gelsin

Kaybolan bir vatandaşa ait olma olasılığına karşın DNA testi için yapılan anons şaşkınlığa sebep oldu. Yapılan anonsta “Artvin Borçka ilçesinde insana ait bir ayak parçası bulunmuştur. Kayıp şahısları bulunan ve DNA testi yaptırmak isteyenlerin Artvin Borçka İlçe Jandarma Komutanlığı’na müracaatta bulunmaları duyurulur” denildi. Öte yandan anons Kemalpaşa ve Hopa ilçeleri belediyelerinden de yapıldığı bildirildi.

aw939473-01.jpg

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar