Büyük Baskın filminin oyuncuları

Televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Büyük Baskın filminin oyuncuları film severler tarafından merak ediliyor. 2005 yılında sinemada vizyona giren film izleyiciler tarafından çok beğenilmişti. Peki merakla beklenen Büyük Baskın filminin oyuncuları kimler?

Büyük Baskın filminin oyuncuları

ABD ve Avurstralya ortak yapımı olan Büyük Baskın Filmi sinemadaki gösteriminin ardından bu kez televizyon ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı aktörlerinin buluştuğu filmin oyuncuları merak edilmeye başlandı. İşte sabırsızlıkla beklenen Büyük Baskın filminin oyuncu kadrosu..

BÜYÜK BASKIN FİLMİNİN KONUSU 

Gerçek hikâyeden yola çıkılarak yapılan THE GREAT RAID filmi, Amerikan ordusunun en başarılı ve iftihar edilen kurtarma görevini anlatıyor. Film, 2. Dünya savaşının sonlarına doğru, savaşın şiddetinin ve heyecanın devam ettiği günlerde Teğmen Henry Mucci (Benjamin Bratt) ve Kaptan Robert Prince (James Franco) kumandasındaki 6. bölüğün bütün olanaksızlıklara meydan okuyarak başarılması neredeyse imkânsız olan kurtarma görevinin başarılış öyküsünü seyirciye sunuyor. 6. bölüğün askerleri, düşmana esir düşmüş 500 Amerikan askerini, düşman sınırlarından 30 mil içeri girip, kötülüğü ile ün salmış Cabanatuan Japanese POW kampından cesurca ve kendi hayatlarını hiçe sayarak kurtarıyorlar.

Büyük Baskın filminin oyuncuları

BÜYÜK BASKIN FİLMİNİN YÖNETMENİ KİM?

Yönetmen: John Dahl

Büyük Baskın filminin oyuncuları

BÜYÜK BASKIN FİLMİNİN OYUNCULARI

Oyuncular: Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone, Max Martini, James Carpinello

Tür: Aksiyon,

DramaYapım Yılı: 2005 (132 dk)

Vizyon Tarihi: 29 Haziran 2007 Cuma

Senaryo: William B. Breuer, Hampton Sides

BÜYÜK BASKIN FİLMİNİN ÖZETİ

1945 yılı, İkinci Dünya Savaşı sırasında Filipinler’de Albay Henry Mucci ve Kaptan Robert Prince tarafından komuta edilen askerler büyük bir kurtarma operasyonunda görev alırlar. Bu oldukça zor bir görevdir ve hayatta kalmak uğrunda kayda değer bir mücadele vermek zorundadırlar. Düşman sınırının 30 mil kadar ötesine kadar ilerlemek durumundadırlar. 500 Amerikan askerinin hayatını kurtarmak ve onları özgürlüklerine kavuşturmak, standartların ötesinde güç ve cesaret gerektirir. Üstelik bu askerler kötü nam salmış bir kampta esirdirler. Film, gerçek bir hikâyeden alınarak perdeye aktarılmıştır.

Büyük Baskın filminin oyuncuları

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡